![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Και την άλλη με το καλό κοπέλια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από πολύ καιρό που είχα να πάω βόλτα η ιδέα του Γιώργου (του ψηλού) για κάτι χαλαρό ήταν πολύ ωραία. Πλησιάζοντας όμως η προηγούμενη μέρα η διάθεση έπεφτε.. Ο λόγος άγνωστος. Σκέφτηκα να πω πως δεν έρχομαι αλλά πρώτη φορά που θα πηγαίναμε μαζί είπα να μην με κακοχαρακτηρίσει ο άθρωπος.. Όταν δεν άκουσα και το ξυπνητήρι το πρωί και ξύπνησα 9:10 είχα δε κάτι νεύρα...
![]() ![]() Ευτυχώς όλες οι παραξενιές μου τελείωσαν μόλις πατήσαμε χώμα! Πωρώθηκα, ξύπνησε μέσα μου κάτι, είναι το άτιμο πολύ καλύτερο από τον πιο δυνατό καφέ του κόσμου! Μόλις βρήκαμε χιόνια λίγο πριν φτάσουμε στους Δυο Πρίνους είπα πως δεν το'χει γραμμένο η μοίρα μου να ανέβω τελικά! Όμως τα μικρά μπήκαν μπροστά ακολουθούμενα από το τρακτέρ του ψηλού και έτσι το φαγωμένο μου Heidenau έβρισκε κάπου να πιάσει και σιγά σιγά τα κατάφερα κι εγώ. Νίκο όσον αφορά τα επίθετα για την γκαντεμιά μου... έλιωσα λέμε!!! ![]() ![]() ![]() Άντε όπως λες κι εσύ... και στην άλλη με το καλό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε μεγαλωνει η παρεα. Μπραβο σας
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πόσες φορές το έχω νιώσει αυτό... Ευτυχώς ο δικός μου ¨αδελφός¨, ο Μάνος με ξέρει και κάνει υπομονή... (Thanks bro... ![]() Μπράβο παιδιά!!! Μας ταξιδέψατε πάλι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() εισαστε απιθανοι μπραβο παντα ετσι ......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στα χωμάτινα φιλαράκια της Κρήτης !!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε φτιάξει την δική σας σχολή εκεί στην Κρήτη...
![]() Και στην επόμενη λοιπόν... Πάω για ύπνο με χαμόγελο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιοι οι κρητικαροι,παντα μαχιμοι!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||