31-01-2013, 01:56
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
|
|
Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από moby_gr
Για μένα, 22 μέρες (πολύωρης) μοναχικής αλλά και με την καλή μου, οδήγησης ήταν τέτοιο αγχολυτικό που θα το ξανακάνω σίγουρα, αρκεί να μπορέσω να μαζέψω κανά φράγκο...
Με το που γύρισα, σκέφτομαι το επόμενο ταξίδι αλλά και συνεχώς, θυμάμαι ένα προς ένα τα βενζινάδικα στα οποία έκανα στάση, την κάθε πόλη την οποία διέσχισα, τον κάθε άνθρωπο με τον οποίο συναναστράφηκα...
Μπορεί να κουράζεται το σώμα, αλλά πρώτον δεν το καταλαβαίνεις και δεύτερον είναι τέτοιες οι εικόνες και τα συναισθήματα που έχεις κερδίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας που το βράδυ, ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα!
Και θες να ξημερώσει ώστε να ξαναοδηγήσεις...
Ευχαριστώ τους φίλους για τις συμβουλές πριν το ταξίδι, τα μέλη που έχουν ποστάρει τα ταξιδιωτικά τους, αλλά και όλους για την ανάγνωση του ταξιδιωτικού.
Ελπίζω να μη σας κούρασα με τις πολλές φωτογραφίες μας
Αντώνης-Άντα
|
Φιλαρακι εχω μηνει Α-Φ-Ω-Ν-Ο-Σ και υποψιν εχω δει πριν τις φωτο σου στο φατσοτεφτερο!! Αλλα με την αφηγηση ειναι σαν να πηγα πραγματικα!! 
Μαγευτικη βολτα που τα ειχε ΟΛΑ!! Μοναξια, οδηγηση στα ορια της αντοχης , εικονες ανεπαναληπτες, ακομα και τα απροοπτα ειμαι σιγουρος οτι με το περασμα των χρονων θα τα θυμασαι θα γελας και θα τα νοσταλγεις (βλεπε Κωνσταντινουπολη που ημασταν) γιατι και αυτα ειναι μια ιδιαιτερη εμπειρια!! 
Να εισαι παντα γερος και να ταξιδευεις οπως εσυ ξερεις με την ακουραστη συνοδοιπορο σου ( στην Αντα )
Με πριζωσες ασχημα στο χω ξαναπει!!
|