![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας διαβεβαιώ λοιπόν πως αυτή η πίτα είναι η πρώτη που κόβουμε σαν forum και ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε με παρατράγουδα του παρελθόντος που έλαβαν χώρα σε άλλα forum. Πάγια τακτική μας είναι η αφιλοκερδής προσφορά προς τα μέλη μας. Έτσι λοιπόν η συμμετοχή στην εκδήλωση της πίτας είναι απολύτως δωρεάν και εάν και εφόσον διατεθούν κάποια δώρα προς κλήρωση, αυτά θα είναι απολύτως δωρεάν και θα προέρχονται από προσφορές των μελών μας και διαφόρων καταστημάτων. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσο και αν θέλω να παρεβρεθώ και 'γω μαζί σας στην κοπή της πίτας του forum μας , δεν θα μπορέσω διότι έχω μια υποχρέωση που είναι αδύνατον να την αποφύγω.
![]() Σας εύχομαι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και καλή επιτυχία σε όλους σας ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...Αν και το προηγούμενο βράδυ, παντρεύεται ένας πρώτος ξάδερφος και αναμένεται κρεπάλη μέχρι πρωϊας...
...θα το παλέψουμε!!!...Όχι για μένα...Για την φουκαριάρα...την μπέμπα μου...να την δεί λίγο ο ήλιος!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα και δεν συμπληρώνω τίποτα άλλο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να κάνω την αρχή προσφέρω αφιλοκερδώς 2 σετ κουζίνας με δυνατότητα αλλαγής!Άντε και του χρόνου ολόκληρο το νοικοκυριό!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν έχω να προσθέσω απολύτως τίποτα. Και όσο για το αυτάκι που κάνει λόγο ο wet&dirty δεν του το τραβήξαμε... αλλά θεωρώ ότι τα τραβάει μόνος του καιρό πια και από ότι έχω ακούσει του έχουν κρεμάσει ... από το πολύ αυτοτράβηγμα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 20:37 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 10-02-2009 23:54 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 22:56 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 18:08 |
Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 17:21 |