GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-02-2013, 21:59
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
το οτι εγινα moderator δεν καταργει οτι ειμαι και ανθρωπος και συμφορουμητης εδω ετσι???και νομιζω οτι δεν πρεπει και να φιμωθώ..σε πληροφορώ οτι ετσι ισως και ποιο ανεμελα εγραφα οταν ΔΕΝ υπηρχε ο τιτλος...καλα ειναι αυτη η ΚΑΡΑΜΕΛΑ να λιωσει καποτε

άρα κάποιος πρέπει να σου κάνει moderation όταν αποκαλείς συμφορουμίτες ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΥΣ. Ξεπερνάς τα όρια. Υποτίθεται ότι βοηθάς οικειοθελώς την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, χρησιμοποιώντας όμως τέτοιους χαρακτηρισμούς φυτιλιάζεις. Κι όσο κι αν δε σ'αρέσει η ΚΑΡΑΜΕΛΑ, υπάρχει....

Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 00:55
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)

Προσπαθώ εδώ και ώρα να ΜΗΝ απαντήσω....

Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ τσιμπούσες ΕΣΥ ανάμεσα από 7000 μέλη περίπου και μάλιστα να πω και την αλήθεια περίμενα την επίθεση σου όπως αλώστε το συνηθίζεις τώρα τελευταία…Όσο για την ΚΑΡΑΜΕΛΑ περί moderator δυστυχώς βρίσκεται σε ελάχιστα στόματα για να μην πω σε ΕΝΑ συγκεκριμένο…

Το μόνο που κράτησες από την παράγραφο που έγραψα ήταν η λέξη που σε βόλευε για να με βάλεις στο στόχαστρο σου και όχι ΟΛΟ το νόημα των γραφομενων μου περί μοτοσικλετισμου…Δεν θα σου κάνω επίθεση όπως θα το ήθελες ΠΑΡΑ πολύ ,θα ήθελα όμως να σου ζητήσω κάτι…..

Έχεις να προσφέρεις κάτι πάνω στο θέμα ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ???

Γνώσεις για τεχνικά θέματα που θα βοηθούσαν τους συμφορουμητες μας???

ταξιδιωτικές γνώσεις ???

γνώσεις με απίστευτα τοπία και ασφαλή οδόστρωμα για τον πλησίον σου???

μέρη που θα μπορούσε να πάει ο καθένας μας οικονομικά και ευχάριστα??

Τον χρόνο που καταναλώνεις στο internet βρίσκοντας θέματα που ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με την μοτοσικλέτα, αν τον διέθετες στο να βρίσκεις πληροφορίες και ας ΜΗΝ τις ήξερες από πρώτο χέρι, να ξέρεις ότι από τα 7000 ΠΕΡΙΠΟΥ άτομα που γράφουμε εδώ μέσα θα έκανες αρκετούς να ονειροπολήσουν……

Δεν είναι ποιο ευχάριστο συναίσθημα να στέλνεις έναν συμφορουμητη σε ένα φανταστικό παραμυθένιο ταξίδι με εικόνες,πληροφορίες για ξενοδοχεία ,εστιατόρια με καλό και φθηνό φαγητό και ασφαλής οδόστρωμα? ,από το να τον έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ηλεκτροσόκ????

Μορφωμένος άνθρωπος είσαι……….ζυγισετα

Και τώρα μπορείς να πατήσεις την σκανδάλη
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:00
sain Ο/Η sain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATH
Μoto: BMW 1200 GS

Απόσπασμα:
Ο καθείς μπαίνει και γράφει την μ@λακια του μόνο και μόνο να μας αναστατώσει και να μας σπάσει τα νεύρα και απο οτι διαπιστώνουμε τα καταφέρνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ....χα χα χα ...απο επιθέσεις εναντίων συμφορουμητων μεχρι και προκλητικά ερειστικά γραφόμενα..
ει καποιος ανοργασμικος για να θολώσει λιγο η πολυ τα νερα απολαμβανοντας την αναστάτωση του συμφορουμητη του.....

Μήπως όλα τα παραπάνω όπως και το ανοργασμικός έχουν σχέση με την κτηνοβασία ??? Δηλαδή εγώ που γράφω την μ@λ@κία μου και αναστατώνω όλο το φόρουμ είμαι και ανοργασμικός επειδή δεν κτηνοβατώ με το αρνί της φωτογραφίας;;;;
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:09
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sain Εμφάνιση μηνυμάτων
Μήπως όλα τα παραπάνω όπως και το ανοργασμικός έχουν σχέση με την κτηνοβασία ??? Δηλαδή εγώ που γράφω την μ@λ@κία μου και αναστατώνω όλο το φόρουμ είμαι και ανοργασμικός επειδή δεν κτηνοβατώ με το αρνί της φωτογραφίας;;;;

θα θεωρησω οτι τα περι κτηνοβασιας και τετοιου ειδους αναφορες ειναι με εμφαση στο αστειο μερος τις υποθεσης και σιγουρα θα το αναιρεσης αμεσα.,.,,.με μια συγνωμη σε ολους εμας..,.,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:19
Senior Member

Εάν αστειευόταν το παλικάρι όταν έλεγε για μερικούς (ίσως και για εμένα) που γράψανε εδώ μέσα οτι είναι μ@λ@κες/διασπαστικοί/επιθετικοί/σπάστες/εριστικοί και ανοργασμικοί, τότε πάρε και το δικό μου σχόλιο στην φωτογραφία σαν αστείο.

υγ. δεν απαντάω στον μοντ γιατί πιστεύω πως το φόρουμ δεν υποστηρίζει τέτοιους εξευτελιστικούς προς τα μέλη χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ.
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:23
Senior Member

Απόσπασμα:
υγ. δεν απαντάω στον μοντ γιατί πιστεύω πως το φόρουμ δεν υποστηρίζει τέτοιους εξευτελιστικούς προς τα μέλη χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ.
Το φόρουμ που εκπροσωπεί ο μοντεράτορας ήθελα να πω.
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:27
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Νομίζω ότι μπορείς να απαντήσεις, αφού το θέμα το έχει ξεκαθαρίσει λίγο παραπάνω ο Γιάννης...

Απόσπασμα:
το οτι εγινα moderator δεν καταργει οτι ειμαι και ανθρωπος και συμφορουμητης εδω ετσι???και νομιζω οτι δεν πρεπει και να φιμωθώ..σε πληροφορώ οτι ετσι ισως και ποιο ανεμελα εγραφα οταν ΔΕΝ υπηρχε ο τιτλος...καλα ειναι αυτη η ΚΑΡΑΜΕΛΑ να λιωσει καποτε
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 01:32
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3

Πιστεύω ότι χάσαμε το θέμα του θέματος σε 9 σελίδες!!!

Ένα θέμα δύσκολο!!!Αν η μάνα του παιδιού είναι περήφανη μπράβο της!!!Μακάρι όλες η μάνες του κόσμου να είναι περήφανες για τα παλικάρια τους και τις κοπέλες τους!!!
Πιστεύω όμως ότι το παλικαράκι όπως μεγάλωσε έτσι έπραξε!!!

Για τις παρερμηνείες μάλλον θα έπρεπε να θάψετε τα τσεκούρια που δεν αρμόζουν στον κόσμο της μοτοσυκλέτας!!!Ενός κόσμου που είναι ποιο δυνατός και από το ποδόσφαιρο!!!

Όσο για το jtanako να ΄σαι σίγουρος ότι το παλικάρι δεν έκανε επίθεση σε κανέναν!!!Κανένας μας δεν είναι τίποτα από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και θα το καταλάβεις αν έχεις την τύχη να τον γνωρίσεις!!!

Δεν είναι καλό να κρατάμε τέτοιες στάσης μεταξύ μας!!!Έχουμε αποδείξει εδώ μέσα με πολλές περισσότερες πράξεις απ ότι λόγια ότι ήμαστε ένας υπέροχος κόσμος!!!

Πάντα φιλικά Στέφανος!!!
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 03:49
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιστεύω ότι χάσαμε το θέμα του θέματος σε 9 σελίδες!!!

Ένα θέμα δύσκολο!!!Αν η μάνα του παιδιού είναι π
ερήφανη μπράβο της!!!Μακάρι όλες η μάνες του κόσμου να είναι περήφανες για τα παλικάρια τους και τις κοπέλες τους!!!
Πιστεύω όμως ότι το παλικαράκι όπως μεγάλωσε έτσι έπραξε!!!

.........................................................................................................

Δεν είναι καλό να κρατάμε τέτοιες στάσης μεταξύ μας!!!Έχουμε αποδείξει εδώ μέσα με πολλές περισσότερες πράξεις απ ότι λόγια ότι ήμαστε ένας υπέροχος κόσμος!!!

Πάντα φιλικά Στέφανος!!!

Last edited by Fuji; 08-02-2013 at 03:52.
Reply With Quote
Παλιό 08-02-2013, 09:22
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

POP CORN emotion ποτε θα βαλετε...!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης