![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Εργαλεία πάνω στο κεντημένο τραπαζομάντηλο ;;;;;
Η γυναίκα σου έλειπε απ' το σπίτι ;;;;; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Αυτά, τί είναι ;;;;
![]()
|
|||
|
|||
|
Αυτα ανηκουν στα "παρελκομενα" του πολυεργαλειου Leatherman. Χρησιμευουν οταν θελεις να το κρεμασεις στην ζωνη ή να του περασεις σκοινι κτλ. Ολα αυτα μαζι με τις διπλανες μυτες ακριβως ηταν στην συσκευασια αγορας του, και τα εχω ολα μαζι, και για να μην χαθουν, αλλα και για να ξερω που τα εχω
!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Ωραίος !!!! Βλέπω μεράκι και γνώση...
Όχι μόνο εργαλεία, αλλά και ποιοτικά!!! Ο φακός surfire, και το πολυεργαλείο leatherman ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm5:
Καλα βρε φίλε βγαίνεις έξω χωρίς το διαγνωστικό τις μαμάς ή το έχεις στο τοπ κεις ??? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι αλλά μας μπερδεύεις ![]() Οι φρυγανιές είναι για το διάλειμα ![]() καλή δουλειά
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλα δεν ντρεπεστε λιγακι , αυτα τα πραγματα κοιτατε;Τα εργαλεια πρεπει να κοιτατε κανονικα.... ![]() !!Παντως, και ναύλον ειχα βαλει πανω απο το πλεκτο, αλλα το βασικοτερο ολων; Φροντισα να ειμαι μονος την ωρα της..... φωτογραφισης , οχι παιζουμε !!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
| Kεντρική βαλίτσα για R1200GS adv | italos | Ζήτηση | 9 | 25-01-2010 15:01 |
| Πραγματακια για BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 10-12-2009 17:54 |
| Βαλίτσες πλαινές για R1200GS | Fireman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 16-06-2009 10:18 |
| Πωλουνται πραγματα για BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 16-06-2009 10:14 |