![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή έγινε και σχετική κουβέντα στην εκδρομή την Κυριακή, να πω κι εγώ την πικρή μου εμπειρία με τα φωτογραφικά ραντάρ.
4 κλήσεις φωτογραφικού τον Ιουνιο 2010 στη Λ. Μαραθώνος από το 18 έως το 26 χλμ, στο ύψος Πικερμίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Διαφορετικές ημέρες και ώρες οι κλήσεις μου. 18 - 24/6, αν θυμάμαι καλά.... Ανά 2 μέρες με γράφανε ![]() ![]() Οι ταχύτητες από 130-150 χαω χοντρικά. Τις φωτό τις είδα όλες, δεν μου τις έδωσαν όμως. 4Χ350€=1400€ και 8 μήνες άνευ διπλώματος, που έγινε μια "συγχώνευση" σε 2 μήνες. Οι κλήσεις κατέυθαναν "κατά ριπάς" τον Νοε- Δεκ του 11. 1 1/2 χρόνο μετά....Άλλες 2 από Δεκ 2010 στην είσοδο της ΑΟ από το Μαρκόπουλο, πριν τα διόδια. Απόλυτη ερημιά, τεράστιο πλάτος δρόμου, νησίδα κλπ και ένα άσχετο όριο 80χαω.... ![]() Εκεί τα χιλιόμετρα που έδειχναν οι φώτο , ήταν πολλά... Από 205 έως 237.... Το tiger είχα τότε, για να μη λέτε πώς τα έπιασα ![]() Πάλι πολύ αργά έφτασαν οι κλήσεις, το Πάσχα του 2012... Πάλι τα ίδια, 2Χ350 και 4 μήνες άνευ διπλώματος.... Έκτοτε, ποτέ σε ΑΟ και ΕΟ με πινακίδα ![]() ![]() ![]() ![]() Κι ασε τα ραντάρ να τραβάνε ![]() ![]()
|
|
|