![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
γι'αυτό έφύγα...την έκοψα τη δουλειά πως θα τραβούσε, ε και επειδή δεν είχα αδιάβροχο μαζί μου είπα να μέινω σπίτι... :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φτασατε η ακομα??? γιατι καποιος εκανε κυκλου ...Παλια ,Τρανζιστορ ,Αζουρο και τουμπαλι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδι θελεις και αλλη πιτα... θα την εχεις... ![]() ![]() .... Τsitso ,Nivam καντε κατι για το παιδι θελει και αλλο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αφου παλι για υπνο θα πας...... ![]() Οι μαρτυρες ηταν πολλοι, προσεχε τι θα πεις.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιτηδες το κανω να εχεις να λες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν οι ευχές είναι αληθινές πάντα βγαίνουν.... και καλά και πολλά χλμ κάναμε και περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ όπου κι αν βρεθήκαμε... ... ... Τι να πρωτογράψω,,, για τους συνοδοιπόρους ...![]() τους διοργανωτές και κοπιάζωντες για την εκδήλωση ...![]() ![]() όλους τους καλούς φίλους και φίλες που ανταμώσαμε και περάσαμε τέλεια ... ...![]() ![]() το ΛΕΛΟΣ ΤΕΑΜ που φρόντισε ακόμα και για την επιπλέον μας διαμονή στη Χαλκίδα να μας κρατήσει παρέα δια των άξιων μελών του, ζεύγος EREVOS Γιώργο και Κατρίν ...![]() ![]() ![]() τους φίλους Βολιώτες που με ένα τηλεφώνημα μαζεύτηκαν σύσσωμοι να τα πιούμε παρέα άντε και να ψιλοτσιμπήσουμε κάτι.. ![]() ...![]() ![]() ![]() ...τέλος να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές-τριες που με ακολούθησαν αυτό το τριήμερο!!!!!! Sakiiiiiiiiiiiiiiiii.........
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΘΕΟΣ ![]() ![]()
|
|
|