GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Αγγελίες > Πωλήσεις μοτοσυκλετών

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-03-2013, 15:49
makis888 Ο/Η makis888 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2013
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μoto: R850RT
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ R850RT TOY '00

δυστηχως δεν εχω τον χρονο να απαντησω στον καθενα ξεχωριστα οπως ισως θα επρεπε ...οποτε θα χαρω να διαβασουν ολοι την απαντηση μου ...και παλι να ειστε ολοι καλα....
Reply With Quote
Παλιό 04-03-2013, 22:36
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Φίλε Μάκη στα 2 από τα 3 πρώτα ποστ σου και θεωρείς ότι είναι καλό να ειρωνευτείς όσους σχολίασαν;! Λες ότι είδες την ενότητα αγγελιών αλλά δε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις πως είναι καλό να μπει μιά αγγελία. Δεν έγραψες τι μοντέλο είναι, τι εξοπλισμό έχει, ποιά είναι η τιμή της, έστω μία φωτό!

και να σε είχε βρίσει και κανείς.... τέλος πάντων! Καλοπούλητη η μοτό.
Reply With Quote
Παλιό 04-03-2013, 23:08
Billy-Bo Ο/Η Billy-Bo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: Καρδίτσα
Μoto: R1200 GS 07' - F650 ..95'
Talking Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ R850RT TOY '00

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Μάκη στα 2 από τα 3 πρώτα ποστ σου και θεωρείς ότι είναι καλό να ειρωνευτείς όσους σχολίασαν;! Λες ότι είδες την ενότητα αγγελιών αλλά δε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις πως είναι καλό να μπει μιά αγγελία. Δεν έγραψες τι μοντέλο είναι, τι εξοπλισμό έχει, ποιά είναι η τιμή της, έστω μία φωτό!

και να σε είχε βρίσει και κανείς.... τέλος πάντων! Καλοπούλητη η μοτό.

Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 08:35
Junior Member

φιλε μου καμια ειρωνια σε κανεναν απλα εξηγω σε ολους οτι δεν εγινε κατι σκοπιμα και δεν μπηκα στο φορουμ μονο για να βαλω την αγγελια μου...απλα ειναι καλο οταν μπαινει καποιος σε καποιο ¨μαγαζι ¨να τον καλοσωριζουν και να του εξηγουν τον τροπο που λειτουργει ....χωρις ειρωνιες και αρνητικα σχολια ..ηταν προτιμοτερο να μου εξηγησει καποιος τον τροπο απο το να σχολιαζει ανωνυμα και να κρινει...και παλι συγνωμη που σας χαλασα την ηρεμια σας ...αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να αποσυρεται και την αγγελια μου ...ευχαριστω πολυ Μακης Σεραφειμιδης
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 08:55
alekni Ο/Η alekni βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1100GS

Θα συμφωνησω και εγω με τον makis888 και μου δινεται η ευκαιρια να σχολιασω και το εξης:

και εμενα δεν μου αρεσει το πρωτο post να ειναι αγγελια ειδικα αν δεν εχεις διαβασει τους κανονες, αλλα παλι πιστευω μερικες φορες, οτι το forum εχει ακροβολισμενους "ελευθερους σκοπευτες"* που περιμενουν να χτυπησουν αυτον που θα πεσει σε αυτο το σφάλμα, και κατα την προσωπικη μου άποψη ειναι το ίδιο "κακό".

προτείνω για τα καινουργια μέλη, η δυνατότητα ανάρτησης αγγελίας να δίδεται μετά απο κάποιο χρονικο διάστημα, και όχι αμέσως, έτσι ωστε να προλαβαίνουν να μάθουν τις λειτουργίες του forum.

*με τον χαρακτηρισμό "ελεύθεροι σκοπευτές" μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα.
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 10:11
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από alekni Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνησω και εγω με τον makis888 και μου δινεται η ευκαιρια να σχολιασω και το εξης:

και εμενα δεν μου αρεσει το πρωτο post να ειναι αγγελια ειδικα αν δεν εχεις διαβασει τους κανονες, αλλα παλι πιστευω μερικες φορες, οτι το forum εχει ακροβολισμενους "ελευθερους σκοπευτες"* που περιμενουν να χτυπησουν αυτον που θα πεσει σε αυτο το σφάλμα, και κατα την προσωπικη μου άποψη ειναι το ίδιο "κακό".

προτείνω για τα καινουργια μέλη, η δυνατότητα ανάρτησης αγγελίας να δίδεται μετά απο κάποιο χρονικο διάστημα, και όχι αμέσως, έτσι ωστε να προλαβαίνουν να μάθουν τις λειτουργίες του forum.

*με τον χαρακτηρισμό "ελεύθεροι σκοπευτές" μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα.

Καλοπουλητο το 850 φίλε μου, βάλε φωτο και τιμη.
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 10:34
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)

Ας περασουμε την πρωτη ψυχρολουσια και να μας συμπαθας κιόλας Μακη .

Να σε καλοσορισουμε λοιπον στην παρεα μας και ευχομαι να ονειρευτεις μαζι μας και να ταξιδεψεις ισως σε καποιες απο αυτες...Λαμβανοντας γνωσεις απο εμας ηη δινοντας γνωσεις σε εμας...

Μην σε απογοητευει η πρωτη επαφη με το forum και εμεις εχουμε δει αρκετα...

Καλοταξιδο το μΑχανακι σου με ΠΑΝΤΑ ορθια χιλιομετρα και ευχομαι γρηγορη αντικατασταση με την χοντρη που επιθυμείς..
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 13:17
Senior Member

Επειδή έχει γίνει κάμποσες φορές η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.... ο νέος φίλος μας έβαλε σαν πρώτο ποστ μιά αγγελία, κι από πάνω ελλειπή. Αν φίλε είχες βάλει τουλάχιστον κάποιες λεπτομέρειες ίσως είχε ήδη εκδηλωθεί κι ενδιαφέρον ( μπορεί και να έχει γίνει ). Αντ'αυτού συζητάμε πάλι για το αν πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες ή όχι. Και θα συμφωνήσω με το Γιάννη από πάνω, κι εμείς έχουμε δει αρκετά....

Βάλε τα στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει μιά όμορφη συζήτηση!
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 16:28
Junior Member

η αρχικη μου προθεση ηταν να μην χρησιμοποιησω το forum σαν το car.gr, γιαυτο και δεν εβαλα ποτε φωτο και τιμη,αλλα σαν μια συζητηση με καποιους που εχουν κοινα ενδειαφεροντα , μηπως και καποιος εχει καποιο ενδειαφερον για την μηχανη ...οπου θα τα λεγαμε και πιο προσωπικα...
απο το '94 που ταξιδευω σε ευρωπη και ελλαδα παντα συναντουσα ανοιχτομυαλους ανθρωπους και ευγενικους ανθρωπους....και εντυπωσιαστηκα με την συμπεριφορα καποιων που θελουν λα λεγονται μηχανοβιοι...
ζητω και παλη συγνωμη που παρασυρθηκα και δεν διαβασα τους κανονισμους αλλα θα προτιμουσα τον admin να κατεβασει την αγγελια μου....
θα παρακολουθω τα νεα σας ,,,και καλα χιλιομετρα σε ολους...
Reply With Quote
Παλιό 05-03-2013, 18:03
Senior Member

Αν "χαζέψεις" λίγο εδώ μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ θα διαπιστώσεις ότι είμαστε σα μιά μεγάλη οικογένεια, με τις καλές και κακές μας στιγμές, με τις φιλοφρονήσεις και τους διαπληκτισμούς. Μόλις προχθές επιστρέψαμε από την κοπή της πίττας όπου 400 και βάλε άτομα περάσαμε φανταστικά. Μην προσπαθείς να μας σφάξεις με το γάντι! Το κάνουμε και μόνοι μας!

Μείνε εδώ και γνώρισε τα άτομα, υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι κι ευγενικοί άνθρωποι μέσα στα χιλιάδες μέλη του φόρουμ.

Η αρχική σου πρόθεση ήταν σωστή!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης