![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλή δουλειά, σαν καινούρια έγινε!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, 40 Ευρω.
Η συγκεκριμένη ήταν απο τις εύκολες. Θα μπορούσε να είχε κάποιο τσαλακωμα η καποια λακουβιτσα (ητε μικρη ητε μεγάλη) την οποια έχω την δυνατότητα να επιδιωρθωσω κ να επαναφέρω την εξατμιση όσο το δυνατόν γίνεται στην αρχικη της κατασταση. Η τιμη παραμένει ίδια εκτός αν πραγματικά θέλει καποια ειδική μεταχείριση. Τοτε η τιμη διαμορφώνεται κατόπιν συννενοησης. Υλικο χρησιμοποιω κεραμοβαμβακα αντοχής 1400 βαθμών ειδικό για αυτη τη δουλεια. Κ για να λέμε τα σύκα, σύκα κ την σκάφη, σκάφη το καλύτερο ποιοτικά υλικο για Εξατμισεις ειναι αυτο που δίνει σαν ανταλακτικο η ίδια η Ακραποβιτς. Δε λέω πως ότι βάζουν ολοι οι υπόλοιποι (συμπεριλάμβανω κ τον εαυτό μου μέσα) δεν ειναι καλο, αντιθέτως ειναι παρα πολυ καλο, αλλα το TOP της αγοράς ειναι το Ακραποβιτς το οποιο φυσικα εχει κ την τριπλάσια τουλαχιστον τιμη χωρίς όμως να εχει εγγυημένα κ την τριπλάσια διάρκεια κ αντοχή. |
|
|
|||
|
|||
|
Αλκινοε μπορεις να μου στειλεις τη διευθυνση του μαγαζιου σου να περασω να δεις μια ακραπα που εχω?
Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Γραψε βρε αφηρημενε με ποιον μιλησες στην Ερετρια και σε εστειλε στον Αλκινοο!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντεξε λιγοτερο απο εναν απλο κεραμοβαμβακα κοστισε 150 ευρω η αγορα του χονδρικη και το μονο που ειχε εξτρα ηταν ενα αυτοκολλητο και τα πιρτσινια μεσα στη συσκευασια ![]() ![]() Ωραια δουλεια το τριψιμο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα είχα δει κι εγω το θέμα πριν απλα ήθελα να μου το επιβεβαιωσεις Το μαγαζι του Αλκινοου ειναι Ηγουμενιτσας 25 Ιλιον. ![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|
|||
|
|||
|
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στον Αλκη γιατι εφτιαξε και την δικια μου akrapa.....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο ρε Αλκη! Φοβερη δουλεια! |
|
|
|||
|