![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και μονο που ειδα ενα τετοιο κειμενο ουτε καν μπηκα στο κοπο να διαβασω την πρωτη σειρα!!!
Αμαν μωρε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα και συ ρε Σάκη μας, δεν το πλασάρεις καλά το θέμα... Αρχισε να γράφεις για μια βόλτα στο βουνό π.χ. Και γράψε: Εκεί που πήγαινα να περάσω ένα νεροφάγωμα σε δεξιά ανηφορική 70%, μου ήρθαν στο μυαλό οι Νεφελίμ... Οι Νεφελίμ λοιπόν, μπλα, μπλα, μπλα. Ετσι θέλει με αυτούς τους λασπωμένους τύπους που έχεις μπλέξει εδώ μέσα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Δεν πάει έτσι φίλε μου. Τέτοια κείμενα διαβάζονται χειμώνα σε κανένα κορφοβούνι, μέσα σε σπίτι φίλου, το τζάκι να καίει, ο αέρας έξω να λυσσομανάει και ή να βρέχει ή να έχει χιονίσει. Απαραίτητη προϋπόθεση τα κοψίδια και ο κράσος ή το τσίπουρο. Έτσι μάλιστα, θα έχεις όλη την προσοχή μας και το κείμενο θα φαντάζει μικρό, μη σου πω θα υπάρχει και διάλογος. Ενώ ένα κρύο πρωινό, με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή να φεύγει το τσιγάρο, μόνος μπροστά στον υπολογιστή, δεν κάθεσαι να το διαβάσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Και οπως λεει μια ψυχη..ζουν αναμεσα μας..
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν καταλαβα τιποτα,αλλα συμφωνω μαζι τους...
Αφεριμ,...........στα Νεφελιμ!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην δω καναν εδω μεσα να γραφει .,.,.,.
σηκωθητε απο καρεκλες ντιβανια πολυθρονες.,.,., ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι στο Game of Thrones, κάτι τέτοια σενάρια παίζουν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.
μήπως ζούμε στο game of thrones . ,.,και δεν το καταλαβαίνουμε.,., ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Να τωρα παιρνανε δυο μπροστα μου)!!! ![]() |
![]() |
|
|