![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή την έφαγα την Ιταλία αυτό το καλοκαίρι (πήγα βενετία-φλορεντία-πίζα-γένοβα) εξαρτάται που θές να πάς....αν θες με την συντροφό σου Βενετία.υπάρχει πχ πλοίο που πάει απευθείας.....απο εκέι κ μετά...μπορείς να αράξει 2 μέρες Βενετία(αρκετές πολύ) και να πάς μια μονοήμερη με διαμονή Κορτίνα Ιταλικές Άλπεις φανταστικός προορισμός!
Αν πάλι θές βγαίνεις ανκόνα ...και ακτευθύνεσαι για φλορεντία μισή απόσταση εθνική..και άλλη μισή απο "δυσκολο" βουνίσιο δρόμο για φλωρεντία όπου μπορείς πολύ εύκολα να φάς ε΄να τριημεράκι και να επισκεφθείς και την Πίζα γύρω στα 90χλμ είναι! αν θές να πάς προσ Σικελία δεν ξέρω κάτι ![]() Βοήθησε μας λιγάκι για να σε βοηθήσουμε περισσότερο και εμείς! |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μεγάλες πόλεις ειδικά η Ρώμη και σε 4 μέρες δεν θα ευχαριστηθεί κάτι....!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν αναφέρεσαι μέσω Forli, πράγματι ο δρόμος είναι υπέροχος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ο δρόμος μέσω forli είναι φανταστικός...1200+
Τώρα 4 μέρες με Ρώμη μέσα χλωμό.... Νομίζω οτι Siena firenze Pisa είναι οτι καλύτερο για 4ήμερο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε θηρία μέσω Φορλι λέω.......φανταστική διαδρομή ...αλλά σχετικά "δύσκολη"....πρέπει να εισαι συγκεντρωμένος πολύ .......και μην την κάνει πρώι πρωί μαζεύει πολύ υγρασία....κάτι ξέρω
![]() ![]() Και έχει δίκιο ο essel το ειπα κ εγώ.....4 μέρες με Ρώμη μέσα Hard! Aλλά δώσε μας το σκεπτικό σου ...και εδώ είμαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που θέλω ειναι μαλλον 2 μερες σε καποια πολη και αλλη μια δυο σε καποια κοντινη.Για φορλι λενε για 100 χλμ στροφες αλλα η ιδεα του ιταλου για Βενετία και κορτινα μου ακούγεται πιο καλη. Απο Ανκονα-βενετια τι γινεται γιατι 2 μερουλες μεσα στο καραβι καπως ειναι. Και επιστροφη παλι Βενετια-Πατρα ή Βενετια-Ανκονα και μια διαμονή Σαν Μαρινο?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σου προτεινα να κατεβεις Ανκονα και να πας οδικως Βενετια απο τον επαρχιακο. Μετα απο την Cesena. Ειναι ομορφη διαδρομη. Δεν αξιζει να κατσεις καραβι αλλες 8ωρες. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Β. Ιταλία-Αλσατία-Άμστερνταμ-Βρυξέλλες-Μπορντώ | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 17-09-2009 16:46 |
Ταξίδι Κάτω Ιταλία, Απουλία, Καλαβρία, Σικελία | melpo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 28-08-2009 23:47 |
Κλήρωσε το Λόττο στην Ιταλία | skippybi | Κόσμος | 8 | 23-08-2009 20:59 |
Τα σχόλιά σας για 6 μέρες Ιταλία | Silencer | Info ταξιδιών εξωτερικού | 23 | 15-08-2009 10:31 |
3 ημερο ταξιδακι στην Ζακυνθο | danaos | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 18 | 30-07-2009 01:00 |