![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μιλάμε, είναι πανέμορφες, δεν χορταίνω να τις βλέπω!!!
![]() ![]() Καλοτάξιδες φίλε μου!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοταξιδες...
Απλά πανέμορφες!!! Sent by danaos via...dirty phone! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Γιάννη !!!!
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν Τρικαλινοί Atlas Company S.A ! Θέλω .... 1. Ενα ζευγάρι βαλίτσες Special Edition 35lt., με όλα συναφή αξεσουάρ, for my "γριά".... 2. Να έχει οποσδήποτε βάση να μπαίνει ένα μπουκαλάκι τσίπουρο... ![]() 3. Kαι να μπορεί να γίνει τραπεζάκι για κοψίδια ! ![]() 4. Παράδοση σε λίγες ημέρες... ![]() ![]() ![]() Αυτά, ααα και να μην ξεχνιώμαστε, τις βασούλες μου... ![]() ![]() ![]() (ακούς μάστορα, για σένα τα λέω, εσύ που γελάς τώρα!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δύναται η παράδοση να είναι ΜΕΤΑ το Άγιον Πάσχα ώστε να διοργανωθεί βόλτα κ να ευλογήσομεν τα καινούργια "καλούδια" (μετά αναλόγου βρώσεως βεβαίως-βεβαίως ![]() τότε το δίτροχον να είναι καθαγιασμένον κ χορτασμένοι οι αναβάτες του; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το πες και θα γινει ! μια απορια ποσα κοψιδια να χωραει το τραπεζακι ?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μην ανυσηχεις καθολου για τις αντοχες ετσι κι αλλιως οτι βαλουμε επανω στο τραπεζακι δεν θα μεινει για πολυ επανω ! μονο φροντισε μολις παραλαβεις το καλεσμα να μην καθυστερησεις καθολου γιατι δεν θα βρει τιποτα !
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτο θα το κανονισει ο ιδιοκτητης ποτε δηλαδη τις θελει ! .....προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πιθανον δεν θα υπαρχει προβλημα και μετα το πασχα ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |