![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αντε παλι......
Εμεις οι δυο δεν προκειται ευκολα να συγχρονιστουμε.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
kαι που να δεις τι τις εβαλα........... αλλα μαλλον στατικα θα τα βλεπεις γιατι αλλιως να τα βλεπεις ............. μαλλον δεν παιζει......
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συνήθως Μεγάλη Εβδομάδα και σε κάποια σημεία ο δρόμος είναι χιονισμένος ..... Ανάλογα βέβαια και την χρονιά .... |
|
|
|||
|
|||
|
10 ΜΕΡΕς ΑΚΟΜΑ.....
να μην ξεχασω να παρω.... -το σκηνακι -μαξιλαρι για την κεφαλα-κουβερτουλα(απο τραγομαλλο αδιαβροχη ''τσιμ-τσιμ'') -φακο-λαμπα για τις εναστρες(ελπιζω ) νυχτες-το μπωλ με το κεικ κ μπισκοτα μιραντα-τελειο για πρωινο -την πιττα της λουκιας(κολαση) για τις στασεις -καφε-ζαχαρη-(με το χαραμα θα ναι η απολυτη συνοδεια της παρεας) -το κιτρινο τσιπουρο το ''θαυματουργο''(αυτο με την δυση θα ειναι η απολυτη συνοδεια της παρεας )-την διαθεση,το χαμογελο κ τα φιλαρακια μου-ΧΩΡΙΣ AYTA ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ Ξεχασα...... καμινετο για τους ''ζεστους''(δεν εχω) να αλλαξω λαδια στην αραπω(τα suzukia παεν' κ χωρις λαδια αμα λαχει )-χωρις βενζινη να δουμε ποτε θα παεν![]() Σχαρες κ πρωτεινες τ'αφηνω για τον ενα κ μοναδικο.........(ξερετε εσεις ![]() )ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΒΑΡΑΤΕ ΑΦΟΒΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Καμινέτο ΜΗΝ παιρνεις θα παρει ο bmwgogakis γιατι θελει espreso μΕ ειπε..
![]() τωρα αρκει να δηλωσει και συμμετοχή...![]() ![]() Σημερα επέστρεψα απο γνωστή αντιπροσωπεία Βορειου Ελλαδος και προμηθευτικα ειδική βαζελίνη ![]() ![]() για τις φούσκες του διαφορικού. ΟΠΟΤΕ την Κυριακη ετοιμάζεται χειρουργείο ![]() ![]() tazman ETOIMAΣΟΥ ...εΓΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗς ΚΑΡΔΙΑς...ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΗ θα την εχεις στον Μορια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραία πράγματα ετοιμάζονται
|
|
|
|||
|
|||
|
τελικά που και πότε?
ηηηηηηηηή θα αναβληθεί!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχαλη εκτιθεσε....
Και δεσμευεσαι παραλληλα |
|
|
|||
|
|||
|
ήδη έχω εκτεθει ανεπανόρθωτα...Αλλά τον δικό σου δεν τον βλεπω και πολύ ψημένο...Γιατί άραγε.. Ελα πες μας, μοιράσου τον προβληματισμό του φίλου σου μαζί μας!!
|
![]() |
|
|