GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Το Gs Forum > Σχετικά με τον διαδικτυακό τόπο > Ιδέες και σχόλια.

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 27-03-2013, 13:48
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Μηνύματα: 4,323
Προεπιλογή Απάντηση: Διαμαρτυρία για σβήσιμο post

Φίλε Θάνο, το ότι έγινε παρεξήγηση σε ότι αφορά στους "κανονισμούς" του forum μας σε σχέση με την δημοσίευση των ΔΙΚΩΝ μας ταξιδιωτικών-οδοιπορικών εδώ μέσα, είναι φανερό. Οκ όμως, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Και μακάρι όλα τα λάθη μας να είναι τέτοια... Και εγώ ο ίδιος ίσως να μπερδευτώ καμιά φορά και να έκανα κάτι παρόμοιο. Δεν τρέχει και τίποτα. Ο τρόπος όμως που την "έπεσες" στον Αντώνη (moby_gr), ένα από τα πιο προσεκτικά, σοβαρά και σεμνά παιδιά του forum μας, προσωπικά τον βρίσκω (τον τρόπο), άδικο και απαράδεκτο. Λες και είχατε προηγούμενα. Τέλος πάντων πιστεύω ότι θα το ξανασκεφτείς ήρεμα και θα το καταλάβεις. Εκανες όμως ένα μεγάλο λάθος, που κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ επιτρέπεται σε άτομο, γνώστη των forums, όπως εσύ μας λες. Δημοσιοποίησες προσωπικά μυνήματά σας. Πράγμα πού εάν δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος που έχει να κάνει με νομικά ή σοβαρά θέματα ηθικής τάξης, ΔΕΝ το κάνουμε ποτέ. Λίγο προσοχή θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά. Σ' ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!
Reply With Quote
  #2  
Παλιό 27-03-2013, 14:33
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Μηνύματα: 1,289
Προεπιλογή Απάντηση: Διαμαρτυρία για σβήσιμο post

Ρε σεις το είπα και πριν το ξαναλέω και τώρα, Τσάμπα χαλιέστε, ειδικά εσείς που είχατε ή έχετε τη χαρά ενός ταξιδιωτικού, που για μας με τις παρούσες τουλάχιστον συνθήκες είναι άπιαστο όνειρο, χάρη θα μας κάνετε να δημοσιεύετε. Μαζί σας ζούμε κι εμείς το δικό μας όνειρο και σας ευχαριστούμε για τη μοιρασιά.
Τα δικά μας εκδρομικά καταλήγουν συνήθως σε ταβέρνες και οι μόνες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι στη μοιρασιά της μερίδας. Αφήστε λοιπόν τα ξίφη και πιάστε πληκτρολόγιο και φωτογραφικές μηχανές και ταξιδέψτε μας.

Τη μιζέρια της καθημερινής γκρίνιας τη ζούμε στο πετσί μας 3 χρόνια τώρα, δεν είναι ανάγκη να βγαίνει και μέσα από έναν χώρο ανταλλαγής μοτοαπόψεων.

Υ.Γ.
@ Χαρούλη (siraxanz)

Νιώθω έτοιμος αδερφέ ν' αναμετρηθώ (στο Μοτοτρώς) μαζί σου. Όρισε τόπο και χρόνο. Είμαι πλέον καλύτερα κι έχω κάνει και εντατική προπόνηση.
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:56.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!