![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στο χαρτί σαν άσκηση η σωστή σειρά είναι :
1) κάνεις πρώτα την πράξη μέσα στην παρένθεση 2) κάνεις τις πράξεις απο αριστερά προς τα δεξιά άρα : 6/2(1+2)=6/2*3=3*3=9 Πάσα άλλη λύση ειναι προβληματική και λανθασμένη .... Aeriko και mike kav Αυθαίρετο δεν είναι να θεωρείτε ότι όλη η παράσταση μετά την διαίρεση είναι στον παράνομαστή ; Για να ισχύουν τα λεγόμενα σας θα έπρεπε να είναι έτσι γραμένο : 6/(2*(1+2)) = 6/(2*3)=6/6=1 ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΊΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!! Θα ξεχάσω και αυτα που ξερω ........ ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 28-03-2013 at 08:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΊΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!
Θα ξεχάσω και αυτα που ξερω ....... ![]() ![]() Εγώ από εσένα θα αντιγράψω στις εξετάσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την παρενθεση την καταλαβαίνουμε όλοι. Απο τις άλλες 2 πράξει ς ... σειρά έχει η πρωτη... δηλ η διαίρεση κ μετα ο πολλαπλασιασμος. Νομίζω οτι είναι καποιο προβληματακi στον προγραμματισμο του πρώτου calc Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εξαρτάται αν θα λάβεις το 6 / 2 σαν κλάσμα ή σαν πράξη στα μαθηματικά. |
|
|||
|
|||
![]()
spam on
Τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.............. ![]() ![]() Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα ![]() ![]() ![]() spam off |
|
|||
|
|||
![]()
Κορνηλιε,
Οπως μου είπε ο μικρός μου γιος και με άφησε σεκο... Μπαμπά ο Θεός έκανε την κότα... Ρε τι τους μαθαίνουν... Και μετα κατηγορείτε το δημόσιο σχολείο.... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|