![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() εχουμε και λεμε .......... 2 εσωτερικες βαλιτσες 42 45 λιτρων zega pro προς πωλησει........Δεν ειναι αδιαβροχες........και πωλούνται στην τιμη των 30 ευρο η ΜΙΑ.......ΔΛΔ 60 ευρο και οι δυο.........
![]() ανοιγουν και απο τις δυο πλευρες για καλυτερη προσβαση στο εσωτερικό τους και εχουν και σκληρό πατω......... ![]() ![]() ![]() το μονο που δεν εχω ειναι οι ιμαντες για τους ώμους "μεταφορα τους"...... |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν κάνουν για το απλό gs 1200 ψάχνει ο Λάμπρος (katsanakis)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο οτι ξερω δεν κανουν και αυτο γιατι ανοιγουν απο πανω... αλλα εαν ρωτησει το πρωί την μακαν μηπως και ταιριαζουν.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Όθωνα σ ευχαριστώ πολύ. Θεολόγε θα ρωτήσω σήμερα και θα έχεις νέα μου εντός της ημέρας.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Θεολόγε αν κάνουν για του adv τις πλάινες παίρνω σειρά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τις θέλω εγώ παιδιά - εάν δεν έχει προηγηθεί άλλος θεολόγε
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Kosttis;871232]Θεολόγε αν κάνουν για του adv τις πλάινες παίρνω σειρά![/QUOTΕ]
κωστη κανουν αλλα στην κομμενη θελει κατι τις ποιο καλο φτιάξιμο απο την αλλη........Εξαλου αυτες εχω........ Απόσπασμα:
επειδή εχει προηγηθει τλ εχτες απο τον Ναυπακτιο φιλαρακι θα κανουμε λιγο υπομονη να δουμε τι θα μας πει απο δω .........
|
|
|||
|
|||
![]()
Θεολόγε εγώ αποσύρομαι. Έκανα ερώτηση στη makan και με ενημέρωσαν ότι δεν κάνουν. Ευχαριστώ.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ ........να εισαι καλα.....
|
|
|||
|
|||