![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται το ΗΡ μου λόγο οικονομικών προβλημάτων δυστυχώς
![]() ![]() ![]() Το παλεύαμε πολύ καιρό να το κρατήσουμε αλλά δυστυχώς η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο... ![]() ![]() Το κατσίκι το ξέρετε σχεδόν όλοι και πολλοί το έχουν οδηγήσει και όλας. Οταν το ξανά πήρα στα χέρια μου έγινε travel συν όλα τα αξεσουαρ που είχε... ![]() ![]() Αλλάχτηκε η "μαμά" ανάρτηση και μπήκε ohlins και είναι τρένο... ![]() αλλάχτηκαν τα ελατήρια στα μπροστινά... ![]() έβαλα θερμαινόμενα γκριπ... ![]() Εξάτμιση ολόκληρη αγωνιστική ... ![]() ![]() ![]() Έβαλα πατάκια για τον συνεπιβάτη όχι τα μαμα είναι απο ΚΤΜ και είναι ποιό άνετα και ποιό χαμηλά... ![]() Έχω ολοκαίνουργιο τανκ μπαγκ στο κουτί του... ![]() ![]() 2 ζελατίνες καινούργιες μια κοντή και μία μεγάλη για ταξίδια... ![]() καινούργια σέλα απο τζέλ ...για άνετα ταξίδια... ![]() ![]() 2 βάλιτσο μεταλλικό ενισχυμένο ![]() ![]() ![]() τσαντάκι εντούρο.. ![]() και όλα τα αξεσουάρ... Φυλασσόμενο και πάντα σκεπασμένο... ![]() Πληρωμένα τέλη 2013. 11500 ευρό συζητήσιμη ![]() Ξέρω οτι δεν πουλιέται τέτοιο εργαλείο κτλ Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα μόνο 3 Ξέρω ξέρω ξέρω ... Αλλά δεν μπορώ άλλο να το κρατήσω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ρε φίλε......σαν τον νοικοκύρη δεν ξέρει βέβαια κανείς, αλλά μήπως να το βάλεις στην άκρη, να ξεχάσεις ότι υπάρχει μέχρι να αλλάξει η κατάσταση;!
Σε κάθε περίπτωση καλοπούλητο φίλε μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξανασκέψουτο,.,, |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ρε Νταννυ κριμα..!
![]() ![]() Δεν μας εχουν αφησει τιποτα πια ![]() Τι να πω... καλοπουλητο και μακαρι να το ξαναπαρεις για 3η φορα ευχομαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν μπορώ να κάνω κάτι... |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα...
Ρε Δαναέ, δεν το κάνεις βίδες, να το ρίξεις σε μια ξυλόκουτα, σαν να μην υπάρχει...; Τέλος πάντων... άμα είναι για καλό! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη πωληση Ντανυ και μην στεναχωριεσαι...
Να εισαι γερος και καποια στιγμη θα το ξαναποκτησεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπουλητο κουμπαρακι,τρελο εργαλειο.