![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
αν εχει ψυκτικο υγρο, πρεπει να ειναι ο θερμοστατης, σε αυτες τις θερμοκρασιες δεν θα το δουλευα το μηχανακι στην θεση σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ όλους για την προθυμία σας!
Είμαι στην πολύ χαρούμενη θέση να ανακοινώσω ότι χρειάστηκε μοναχά μια εξαέρωση (0 κόστος) και τώρα η μηχανή μου δεν ανεβάζει θερμοκρασία για κανένα λόγο! ( Ωστόσο, είμαι δυσαρεστημένος που έκανα 150km και κάποια από αυτά - όχι όλα γιατί κυρίως ήταν κοντινές διαδρομούλες που δεν προλάβαινε να σηκώσει - είχαν υψηλές θερμοκρασίες. ) Τώρα πλέον κοιτάω μπροστά σε κανένα κοντινό ταξίδι του Forum με το καλό! Ευχαριστώ και πάλι. Last edited by giorgath; 04-04-2013 at 15:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία!
Απόλαυσε τώρα τη μηχανή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το συγκεκριμμένο "πασχει" απο αντλια νερου.
Δεν χαλαει ακριβώς η αντλια, αλλα τα παιζουν τα κουζινέτα - τσιμουχες κλπ στο αξονάκι. Επειδη το συστημα ειναι διαμπερες, περναει παραφλου στα λαδια και ευκολα το πταισμα γινεται κακουργημα... Συμβουλή: κοιτα τα λαδια συχνα. Οχι μονο για σταθμη. Αν δεις έντονα αφρο, συνεργείο ΑΜΕΣΑ. (Μην περιμενεις να ανεβασει θερμοκρασια, το λαδι φαινεται νωριτερα και θα γλυτώσεις από πολλα...). Μην μασας ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο μηχανακι. Ειχα γυρισει δικαβαλο τη μιση Ευρώπη χωρις προβλημα. Επειδη δεν μ ενδιεφερει η τελική, το ειχα κοντύνει και λιγο με +2 ή 3 δόντια μεγαλύτερο πίσω γραναζι και πηγαινε αξιοπρεπώς και χωματοδρομο. Απο γεωμετρια, αναρτήσεις τόχει. Το εμπρος γραναζι μόνο μαμα. Εχει μια ιδιποτροπια και δεν πατανε καλά τα after market... Last edited by PanLampro; 04-04-2013 at 19:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα και απο μενα και καλος ορισες στο club των Φουντουραδων
! Οτι σου ειπαν παραπανω ο Billy-Bo και ο Dan ηταν οι απολυτα ενδεδειγμενενες κινησεις !! Παντυως φανηκες τυχερος οτι ηθελε μονο εξαερωση!! μου φαινεται χλομο αλλα οχι απιθανο! Παντως παραδεχεσαι οτι για αλλη μια φορα εδειξε την αξιοπιστια του το Funduro![]() Καλες βολτες και παντα ορθιος !
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέλεια! Πολύ καλές οι συμβουλές σας.
Τώρα στα μεγάλια ζόρια φτάνει ως το Temp και πέφτει γρήγορα ξανά. Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |