GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #2  
Παλιό 05-04-2013, 16:34
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Μηνύματα: 1,616
Προεπιλογή Απάντηση: ΜΠΟΥΖΙ ΛΑΔΙΑ

Ουσιαστικο φιλε μου ειναι να χεις φρεσκο μπουζακι να κανει την δουλια του σωστα και αρκετο λαδακι να λύπαινεται επαρκη ο κινητηρας σου! Απο κει και περα τι μαρκα θα ειναι το μπουζι....(NGK,Bosch ,...)...εγω θα σου προτεινα ...οποιο βρεις σε καλυτερη τιμουλα!

Τα ιδια και στα λαδια ... προσωπικα δεν δινω σημασια στη μαρκα ή στον κατασκευαστη. Σημερα τα λαδια που χρησιμοποιουμε ειναι τοσο εξελιγμένα και με τοσα επιπρόσθετα που και το χειροτερο παλι καλο ειναι! Ο τυπος που χρησιμοποιώ ειναι 20w 50 ορυκτελαιο ...χωρις ομως να χαρακτηριζω απαγορευτικη την χρηση καποιου αλλου πιο συνθετικου τυπου ...αναλογος φυσικα της χρησης και την συχνοτητας των αλλαγων.

συχνος ελεγχος στο ματακι ..να χεις αρκετο λαδακι ... καθε χρόνο αλλαγη ...και κατα τα αλλα χαΛαρα που λεν και οι βόριοι!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:56.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!