![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μΕ αρεσεις γιατι σ´ ένα πράγμα συμφωνούμε.....
![]() Ότι δεν συμφωνουμΕ!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις μεγα λαθος φιλαρακι μου ...........ΕΓΩ??? ΕΓΩ θα σε δουλεψω??? Βρε εγω δεν ειμαι αυτος που σε ...............αγαπω και στα λεω καθε μερα........
![]() ![]() Last edited by commander; 05-04-2013 at 23:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ελα να γινεις ενας απο εμας... να νιωσεις αντρας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα μη φοβασαι.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΕΕΕΛΛΑ.... ΕΕΕΛΛΑ .......ΕΕΕΛΛΑ.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γελάτε. Στο χωριό μου ξέρετε τι λένε για αυτούς που γελάνε καλύτερα κλπ. Θα σας το αναφέρω διαφορετικά. Γιατί στο RT (που είναι σοβαρή κατασκευή) δεν παρουσιάζονται αυτού του είδους τα τεχνικά προβλήματα. Διότι σε αυτό το μοντέλο έχουν τοποθετηθεί τα μηχανικά του μέρη Α΄Ποιότητας. Τα Β΄ ή διαλογής πάνε στα υπόλοιπα μοντέλα. Το RT (Το ξαναγράψαμε ότι είναι σοβαρή κατασκευή) φοράει ακριβώς τα ίδια τακάκια με το δικό μου. Όπως βέβαια και όλες οι σοβαρές κατασκευές. Αυτά τα λίγα. Να γελάσω τώρα η ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο δυκο μου χουριω λενε οτι δεν φτανει η αλεπου το κανει κρεμασταρια !! ![]() ![]() καλημερα Ναπο !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τουλάχιστον εσείς σηκώσατε κεφάλι. Εμείς εδώ το παίζουμε Φορτηγατζήδες............ |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά καμένο νήμα
Για να κλείνουμε το θέμα σας γνωρίζω ότι σήμερα κατέβηκε το ρεζερβουάρ και έλεγχθηκε απ το διαγνωστικο το νήμα όπου βρέθηκε καμένο και αλλαχθηκε εντός εγγύησης (ευχαριστω Θανάση) και ισχύει αυτό που έγραφα στην αρχή ότι πρέπει να μηδενιζουμε κάθε φορά που φουλαρουμε το γράφει λέει και το βιβλίο (εγω δεν είμαι και πολύ διαβαστερος και το αγνοούσα) |
![]() |
|
|