![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
λες να ανεβω για ενα καφεδακι γρηγορο και να τις παρω φιλαρακι?? Θα παρω τηλ να κανω μια ερευνα αγορας και θα σε πω! ![]() φιλαρακι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φρεσκα νεα, δεν υπαρχουν βιδες πουθενα ουτε για δειγμα!! μονο παραγγελια απο Γερμανια του τεστιν 15-20 μερες
οποτε αν καποιος εχει δευτερες τον θερμοπαρακαλω να τις αγορασω!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην αναγκη να τις βγαλει ο Θεολογος απο τις δικες του να μου τις δωσει! Αλλωστε εχει 1150 τι τις θελει τις ζαντες απο το 1200
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλαρακι μπορεις να πας κ σ ενα καλο μαστορα με τα παλια τα μπουλονια...να σου κολλησει καμια δεκαρια σπειρες στο καθενα να κανεις την δουλεια σου μεχρι να ρθουν τ αλλα γιατι σε βλεπω να παθαινεις παρακρουση να χεις τις ζαντες και να μην μπορεις να τις βαλεις!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με αυτα δεν παιζουν, μου ειπαν να παω και σε ενα μαγαζι με βιδες αλλα το κεφαλι του μπουλονιου του gs ειναι ειδικο και δεν θελω να κανω ζημια Οποτε με βλεπω να τις εχω αποθηκη και να τις κοιταω μεχρι να ερθουν οι βιδες!! Μα 5 βιδες σε ολη την Ελλαδα πουθενα στοκ?? ωρε που παμε ρε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ρεε κουζουλανθρωπακι το πηρες στα σοβαρα?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ε τι να κανω νομιζα οτι ως επιστημων ανθρωπος θα μου μιλαγες σοβαρα
![]() Εννοειτε πως οχι αλλα αυτο το να ψαξω για αλλες μου το ειπαν στα σοβαρα ![]() περιμενω τον commander να μου στειλει τις δικες του...λατρειαααα που εισαι μην κρυβεσαι...εμφανισου!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
απο κει να καταλαβεις τι εστει 1150......ουτε μπουζονια δεν θελει.........
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|