Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ....ειναι πραγματικά κριμα να διαβάζω για παιδια που σκοτώθηκαν & επαγγελματίες που τραυματιστικαν και πανω σε αυτους να πατανε για να εκφράσουν την ιδεολογία - κουλτούρα τους μερικοι απο εμας .....πρεπει να μαθετε οτι οι ανθρωπινες ψυχες χρίζουν σεβασμο!!!!ελεος ποια με τις κοκκορομαχίες και με τα παιχνίδια των λέξεων για το ποιος ειναι ο ποιο διαβασμενος(γιατι τελικα αυτο ειναι)...μην πατάτε επι πτωμάτων...θερμη παρακληση μην ξαναειπωθεί το ονομα του μικρου Αλεξη και οποιουδήποτε νεκρου γιατι δεν θα εχει καμια διαφορα με αυτα που ακουμε απο τα κορακια της ενημέρωσης(ο θεος να την κανει)
μονο και μονο για ενδειξη σεβασμου στις ψυχες τους και της οικογένειές τους.
ας κανουμε εμεις τον νομο σε αυτο που μεσα μας πραγματικα το θεωρουμε αυτονοητο...
όπως ειπατε και παραπάνω καλο θα ειναι αυτα να τα λετε τετ α τετ
ευχαριστω για τον χρόνο σας
Τακης Μαστορόπουλος
|
Τάκη, δεν διαφωνώ μαζί σου και αν προσέξεις, θα δεις πως δεν τα ξεκινάω εγώ αυτά τα θέματα. Αντιθέτως, επεμβαίνω γιατί δεν μου αρέσει η προπαγάνδα που προσπαθούν κάποιοι να περάσουν, στο πνεύμα του φόρουμ. Άλλοι ηθελημένα και άλλοι παρασυρόμενοι, λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Βέβαια, δεν είμαι ο θεματοφύλακας του χώρου, όμως αν τελικά επικρατήσουν αυτές οι τάσεις, που σημαίνει ότι έτσι θέλει η παρέα, λυπάμαι αλλά δεν θα ακολουθήσω...
ΕΠΙΜΕΝΩ, πως δεν αναφέρομαι στις καθ' όλα σεβαστές απόψεις, που σίγουρα έχει ο καθένας, αλλά στον τρόπο που και καλά θέλει να τις περάσει σε ένα χώρο που προσωπικά τον χαίρομαι, για την ανάσα ελεύθερου αέρα που έχει.
Γιατί όταν επανειλλημένα, έχουν διατυπωθεί και άλλες απόψεις και έχουν δημιουργηθεί προστριβές, για μένα η επανάληψη είναι εκ του πονηρού. Εκτός αν μιλάμε για ηλιθιότητα, οπότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!!!
ΥΓ. Να διευκρινήσω επίσης, πως δεν με ενοχλεί η αναφορά της εκάστοτε είδησης, αλλά ο συνήθης σχολιασμός που ακολουθεί και κάποιοι θεωρούν πως έχοντας επιφοίτηση, ειρωνεύοντε τους υπόλοιπους, επιμένοντας πως πρέπει να τους φάμε, να τους λιώσουμε, να τους εξαφανίσουμε... χωρίς καλά-καλά να ξέρουν για τι και ποιους μιλάνε, όμως μένει η ηλίθια και φασίζουσα αυτή ατμόσφαιρα, που τι να κάνουμε, σε κάποιους φέρνει αναγούλα!!!!!!!