![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άνοιξε ταβέρνα συνάδερφος και μου είπε για ειδικές τιμές.
Είναι Μίνωος 16 Παλαιό Φάληρο επί της Αμφιθέας. Το Ζουμπουρλούκι (δεν ξέρω τι σημαίνει). Έχει και ψαρικά για τους νηστεύσαντες και κρεατικά για τους μη. Δεν έχω πάει και δεν το ξέρω το μαγαζί. Τι λέτε για μια επίσκεψη. Κρητικό είναι............. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=napgeo;881959]Άνοιξε ταβέρνα συνάδερφος και μου είπε για ειδικές τιμές.
[SIZE=3][FONT=Calibri] Είναι Μίνωος 16 Παλαιό Φάληρο επί της Αμφιθέας. Το Ζουμπουρλούκι Παμε Ναπο να το δούμε τα λέμε στο καφε |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Lepanto ii;882035]
Απόσπασμα:
![]() Mέσα είμαι. Καλό ξημέρωμα.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Ναπολέον ...
Συνήθως όταν προτείνουμε κάτι, δεν το αφήνουμε στην τύχη, πετώντας μια πρόταση στον "αέρα", ούτε αποποιούμαστε τις ευθύνες λέγοντας: ... πας από εκεί, 2,3 μέρες νωρίτερα με την γυναίκα σου ή κάποιον φίλο, τσεκάρεις, περιβάλλον, ποιότητα κ τιμές κ μετά - αν κατά τη γνώμη σου αξίζει - κάνεις μια ολοκληρωμένη πρόταση δημόσια ... ![]() Στην προκειμένη, μιας κ ο καφές είναι αύριο, πριν έρθεις στον καφέ, περνάς απ' το εν λόγω κατάστημα, το εντοπίζεις που βρίσκεται - για να μην ψαχνόμαστε καμιά 20αριά μοτοσυκλέτες βραδιάτικα, τον συζητάς τον φίλο σου, ρίχνεις μια ματιά στις τιμές, (γιατί γι' αυτόν μπορεί οι καλύτερες τιμές, να είναι από 20€ η μερίδα στα 15€ ... ![]() τον παζαρεύεις για το ποιά θα είναι η έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου και αν τελικά κρίνεις πως αξίζει να τον επισκεφτούμε, το θέτεις στον καφέ, όπου αποφασίζει η παρέα αν θ' ακολουθήσει ... Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έτσι "παίζει" το σύστημα ... ![]() Αααα ... ρώτησέ τον, αν χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζι πριν πάμε ... ![]() Ελπίζοντας ότι δεν θα σε κουράσουμε πολύ, καλή αντάμωση αύριο ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|