![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
SPAM ON:
όταν κάνουμε παράθεση, ας αφήνουμε τις φώτο εκτός.... ![]() SPAM OFF ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρίσαμε και εμείς,
![]() Μία βόλτα στην Πελλοπόνησο με τον Χάρη πάντα κρύβει εκπλήξεις, διαδρομές που δεν έχουμε ξανακάνει, καλή παρέα, μιά χαρά πέρασε η μέρα. Γνωρίσαμε και τον Vaska, μεγάλη μορφή... ![]() Πολλές ευχαριστίες και στους νέους φίλους, που πήραν λίγο απότομα το βάπτισμα του πύρος, με ένα RT, να γλυστρά στους χωματόδρομους του Μαίναλου.. ![]() Γιάννη, Αλέξανδρε και Όλγα ελπίζουμε να σας ξαναδούμε. Γιώργο (30 Years) εσύ είσαι δικός μας αλλά δεν το ήξερες μέχρι σήμερα.. ![]() Xάρη σε ευχαριστούμε.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το φιλαράκι μου λες???? ![]() Τα καλύτερα μου είπε για όλους , τηλεφωνικά!!! ![]() ΥΓ: τσούλαγε καθόλου, ή τον περιμένατε σε κάθε διασταύρωση?? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() E..!! ίσως έβαλα και εγώ το χεράκι μου λίγο... ![]() Last edited by frits; 21-04-2013 at 22:02. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρεπει να εχω περασει καμμια χιλιαδα φορες απο την διασταυρωση του Αργους ![]() ![]() ![]() σορρυ για την π@π@ρια....... ![]() ευχαριστουμε τον Χαρη που μας ξεσηκωσε...... μετα απο 2 πολυ δυσκολες εβδομαδες, με βοηθησε πολυ αυτη η βολτα να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε ![]() τα video....ψηνονται
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το φιλαράκι σου ο Γιώργος .... μορφή ![]() Αλλά και όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν σήμερα, προσωπικά μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Παναγιώτης, Κώστας, Δημήτρης, Μιχάλης, Γιάννης Όλγα, Αλέξανδρος ... όλοι εκλεκτοί και ποιοτικοί! Last edited by siraxanz; 21-04-2013 at 22:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το εχουμε στα υποψιν μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε!!
Όλα τέλεια, η παρέα καταπληκτική, ο Siaraxnz όπως πάντα τέλειος οικοδεσπότης ![]() Γνωρίσαμε και νέα μέλη που ήρθαν στην παρέα μας. Τι το πιο ωραίο να γνωρίζεσαι σε μοτοεκδρομή!! Μπράβο παιδιά για την παρέα σας στο δρόμο αλλά... και στο τραπέζι ![]() ![]() Λεπτομέρειες αργότερα. Y.G. Αλλα βρέ παιδιά να χάσουμε και το Άργος !! Το ΑΕΡΙΚΟ ο Πάνος ακόμα αναρωτιέται τι γυρεύαμε στο Αρτεμίσιο, αντί για το Άργος!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|