![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο τα φιλαράκια
![]() από ότι βλέπω χάλια περάσατε![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε μου αυτα τα ελαστικα που βλεπουμε στη φωτο
ειναι χρησιμα μονο για να μη χαρακωνεται η ζαντα. Κοινως ειναι ετοιμα με τη βοηθεια των Αθανατων Ελληνικων Δρομων να σε στειλουν στα παρακατω χορταρακια,λουλουδακια!! Αν παλι δε βλεπω καλα να με συγχωρεσεις ![]() Κανε μια αλλαγη αμεσα και επετρεψε μου το θαρρος γιατι σου μιλαω σαν γονιος και σαν φιλος εστω και ιντερνετικος.. Χιλια συγγνωμη για το σπαμ αν και η κουβεντα για την ασφαλεια των εκδρομεων μονο σπαμ δεν ειναι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσονούπω θα γίνει κι αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, για μένα και δύο φίλους ήταν η πρώτη εκδρομή μας με το GS Forum και πραγματικά μας κέρδισε. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα, η παρέα αξίζει πολλά ! (ειδικά όταν χάνει - και ξαναβρίσκει νέους δρόμους)
Χάρη πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία και τη σχεδίαση. Για Σάμο, όποτε θες μου λες ![]() Πολλά χαιρετίσματα σε όλους σας, Γιάννης Χ. Ξεκινάμε μαζί, Ελευσίνα. Δύο "δίδυμα" σε πρώτο πλάνο. Ακόμη όλοι μαζί, μετά την Κόρινθο. Μετά ήρθε ο "χωρισμός" Γεφυράκι ανασύνταξης, πριν το Λιμποβίσι Το line-up, στο Λιμποβίσι (classic, already) Το σπίτι εξορίας του Μίκη, στη Ζάτουνα "Μεζεδάκι" στη Ζάτουνα Μετά, ήρθε το τσίπουρο - οι φωτογραφίες σταμάτησαν ... Στην επόμενη παιδιά! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια
|
|
|
|||
|
|||
τι καλυτερο,απο ομορφα μερη,κ παρεα gs forum?![]() ''ζηλεψα'' που ειμαι τοσο μακρια στην συγκεκριμενη κ δεν ημουν κ γω .
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρχικά η βόλτα ξεκίνησε κάπως ανορθόδοξα για μένα, καθώς το πρωι δεν ακουσα τα ξυπνητηρια και μετα απο κάμποσα τηλεφωνήματα του Αιμιλιου, κατάφερα να σηκωθω...η συνέχεια ειναι γνωστή...αφού λοιπόν έγινε ένα μπέρδεμα με τις εξόδους(maniac, δεν κανείς ρε φίλε για πλοήγος, αλλα για καμεραμαν
)που στην τελική δεν πιστεύω να χάλασε και κανένα, ξεκίνησε ο δρόμος για τη μασα. Είχα ακούσει οτι ο Χάρης ειναι εγγύηση στο φαΐ και το διαπίστωσα και ο ίδιος με της μασελες μου( το αγριογούρουνο ήταν ) παρόλο που δεν ειμαι και πολυ οπαδός.. Με κάποιους τα είπαμε αρκετα με κάποιους άλλους όχι, αλλα ειναι μια αφορμή για την επόμενη βόλτα.. Χάρηκα που βολταραμε παρέα, άντε και στην επόμενη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ως ο έταιρος φίλος που αναφέρει ο yannisx προσυπογράφω! Περάσαμε καταπληκτικά. Για να καταλάβετε πόσο, σήμερα πέρασα αρκετή ώρα κοιτώντας sites για την καινούργια GS, για GPS mounts για την RT μου, κλπ. Το - αναπάντεχο - χωμάτινο κομμάτι της διαδρομής με έβαλε σε σκέψεις για "αναβάθμιση". Ζημιά! (Είμαι με τη μηχανή αυτή 14 χρόνια!)
Μπράβο στο Χάρη και σε όλους για την οργάνωση και την καλή διάθεση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλέξανδρε χαρά μας, Χαμόγελο και καλή καρδιά είναι τα συστατικά όπως λέει ένας καλός φίλος που δεν ήταν μαζί μας εχθές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά.Πάντα τέτοια
![]() |
![]() |
|
|