23-04-2013, 13:44
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Απατεώνας με το Α κεφαλαίο φίλε! Που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς;! Η τελευταία "απατεωνιά" είναι η έκτακτη εισφορά σε όσους έβαλαν φωτοβολταϊκά. κοίταξέ το.....
Διαχρονικά το κράτος είναι αναξιόπιστο και κάκιστα πράττει όποιος το εμπιστεύεται να κάνει δουλειές μαζί του, εννοείται ότι μιλάμε για τους κοινούς θνητούς κι όχι τα δικά τους παιδιά!
|
Ρε Γιαννη,
¨η εγω ειμαι πολυ εξυπνος ¨η οι αλλοι ηλιθιοι. Ετσι την επατησαν με τα αυτοκινητα υψηλου κυβισμου το 2007, ετσι την επατησαν με τα δανεια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Μα τι νομιζες ρε φιλε οτι θα σε αφηναν να εισπραττεις απο την ΔΕΗ περισσοτερο απο την καθε Kwh που πουλουσες απο την τιμη πωλησης της απο την ΔΕΗ προς τους καταναλωτες? ειμαστε τρελλοι? δεν το ηξερες? μαλλον οχι διοτι δεν το ειχες ψαξει. Επειδη ομως εγω που εχω κατι μετρα στην Μανη σε μερος που το λουζει ο ηλιος και του μαμαει την πιστη ο αερας (ανεμογενητριες) το ειχα ψαξει, η πρωτη μου εντυπωση ηταν οτι θα γινω πλουσιος αν τοποθετουσα φωτοβολταικα ¨η ανεμογενητριες. Ομως ειδα οτι η ΔΕΗ θα μου πληρωνε αν θυμαμαι καλα 0,50ε την κιλοβατωρα οταν η ιδια την πουλαει καπου 0,20 σημερα. Φαινομαι για βλακας? δεν μπορουσα να καταλαβω οτι απο καπου θα τα επαιρνε πισω καποτε?
Να δεχτω οτι το κρατος (και οι τραπεζες) παει να μας πιασει Κωτσους..δεκτον, αλλα κι εμεις ρε φιλε τσιμπαμε σαν χανοι.
Μην ξεχνας οτι και το κρατος ενας ελληνας ειναι και, μεγαλυτερος απατεωνας απο τον ελληνα φιλε μου δεν υπαρχει. Δες το φορουμ και θα δεις, ποσοι σκαρφιζονται τροπους να κυκλοφορουν με μαιμου διπλωματα, να μην πληρωνουν τελη κυκλοφοριας αλλα να εχουν γνησιο σηματακι (περυσι) κολλημενο στο παρπριζ και ποσα αλλα ρε φιλε.
Last edited by GeorgeP; 23-04-2013 at 13:50.
|