![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χαίρομαι που έχω κάποιες επιλογές ελέγχου πριν απο την εγχείρηση ... Τα υγρά να πω την αλήθεια τα έριξα μια ματιά σήμερα , αλλά απλά είδα οτι είναι τιγκαρισμένα (θα ψάξω αύριο για δείκτη στάθμης ) και είχαν ενα πρασινωπό χρώμα , τι χρώμα θα έπρεπε να έχουν? Για την ντίζα μάλλον πρεπει να διαβάσω λίγο ακόμα για να την εντοπίσω και να δώ πως ελέγχεται ... Απόσπασμα:
Αν μετά τους ελέγχους δεν βγεί άκρή πάμε στο άνοιγμα ... Οπότε 1) Κόβω την μηχανή στα δύο ... με μεταφέρουν στο νοσοκομείο για το εγκεφαλικό , συνέρχομαι , βγάζω το σύστημα συμπλέκτη 2) Επιλέγω καινούριο συμπλέκτη 3) Βρίσκω μηχανουργίο για λειανση , κάνω τα νευρα του μαστορα τσατάλια με έρωτήσεις παρατηρίσεις σχετικά με την αντοχή και την ποιοτητα εργασίας του . 4)4Αλλάζω και την τσιμούχα Και περνάμε στο 5) οπου δένω την μηχανή .. σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω απο που περίσεψαν τα ψιψινια και τα κοκοψαρα στο τέλος , ξαναλύνω και ξαναδένω σωστά ... Προσευχή , λαμπάδα και δοκιμαστική βόλτα ... 6)καλό ενδεχόμενο , είμαι περήφανος που το κατάφερα και έχω λεφτά για βενζίνη ... κακό ενδεχόμενο , φορτόνω σε φορτηγάκι την μηχανή την παω σε μάστορα , και του εξηγώ οτι κάπου έκανα κάτι που δεν έπρεπε ... Εναλακτικά την παω σε μάστορα , βγάζω αγγελία για το νεφρό μου και ίσως περισέψουν και για βενζίνη μετά ... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , δίνουν ελπίδες ... @TEOSS το κάνεις να μοιάζει σχεδόν σαν αλλαγή λαδιών ... Last edited by jtnakos; 25-04-2013 at 09:20. |
|
|