![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λιάκο είσαι οκ ... ο Θαλασσούδης ενημερώθηκε ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκαν τα καινούργια λαστιχα
Ευχαριστώ ... Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
![]()
βλεπω παραγγελίες βλέπω ευχαριστίες αλλα προσφορές πουθενά.... Πώς λειτουργεί τελικά αυτή η ομαδική???
![]() αυτός ο Ηλίας ποιός ειναι? τον ξερετε? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Του τηλεφώνησα 2-3 φορές χτες κ 4-5 σήμερα του Θαλασσούδη για να μου στείλει το fax,
αλλά ήταν όλες απασχολημένος ... πνιγόταν απ' ότι μου είπαν οι συνεργάτες του ... Ίσως μπορέσουμε αύριο ... Αν κάποιος απ' τους Θεσσαλονικείς έχει δρόμο από κει, ας πάρει την προσφορά στα χέρια του και μου την στέλνει αυτός ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
την εστειλε μεσα στη Μεγαλη Εβδομαδα. Αναμενουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
αλλά καθότι ήμουν εκτός Αθηνών - λόγω του Πάσχα, θα το έχω στα χέρια μου αύριο ...
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα κι από μένα! Ήρθε η ώρα για τα ΑΝΑΚΕΕ ΙΙΙ.
|
|
||||
|
||||
![]() O έμπορος ενημερώθηκε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μίλησα μαζί του και μου είπε οτι υπάρχει έλλειψη και θα τα έχει στις 25/05.
Περιμένω... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 26-12-2013 23:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |