28-04-2013, 09:07
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Παναγιωτη,
εισαι σιγουρος οτι εισαι καλα? να σε κοιταξει κανενας γιατρος ισως???? Σε ποιον κουνησα το δακτυλο? εισαι απεναντι μου και με βλεπεις? Σε ποιον εκανα το δασκαλο? ειπα σε κανεναν τι επρεπε ¨η πρεπει να κανει? απλα ειπα εγω τι εκανα!!!!!!! Απο που συμπεραινεις οτι ειμαι προφητης? απο το οτι δεν εμπιστευτηκα τις υποσχεσεις του Ελληνικου κρατους και τραπεζων βαζοντας μπροστα την λογικη του ''ειμαι ιδ. υπαλληλος και δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο, ΠΩΣ θα ξωφλησω αν κατι παει στραβα μεσα σε αυτα τα 30 χρονια?'' Απο αυτο με κρινεις σαν προφητη? Να ομως που πηγε στραβα και σε εμενα και σε ολη την χωρα!!!.......
Γιστι ρε Πανο δεν πας στην Παρνηθα να παιξεις στο καζινο? Κι εκει κανεις δεν σου διασφαλιζει οτι θα κερδισεις αλλα εντεχνως σου λενε οτι θα βγεις κερδισμενος με διαφορα τερτιπια......το ιδιο εκαναν και οι τραπεζες!!! Πως το ενα το διακρινεις και το αλλο δεν μπορεσες? Πολυ απλα διοτι ο ενας σου εσταξε ζεστο χρημα στο χερι ενω ο αλλος οχι........αυτο σε δελεασε και την πατησες.
Αν εσυ εχεις καταντια δεν σου φταιω εγω και κανενας αλλος που την πληρωνουμε μαζι σου.......
Και οχι δεν ικανοποιουμαι με την καταντια των αλλων απλως παραδειγματιζομαι!!!!!!
|
Οι γιατροί που εννοείς ότι πρέπει να με δούν σου ομολογώ ότι με είδαν και με βρήκαν μια χαρά, πιθανόν κάποιοι άλλοι έχουν πρόβλημα που δυστυχώς δεν το βλέπουν ή δεν το παραδέχονται. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τι έχεις και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
Δηλαδή πριν 30 χρόνια, κάπου κοντά όταν ξεκινούσες την επαγγελματική σου καριέρα ως ιδιωτικός υπάλληλος, είχες καταλάβει ότι το κράτος αποτελείτο από απατεώνες και λαμόγια και βγήκες προετοιμασμένος στον επαγγελματικό στίβο, μπράβο για την διορατικότητα.
Κατ εμέ είναι κατάντια 30 χρόνια να μην έχεις εμπιστοσύνη στο κράτος που ζείς, λογικά αν έχεις τις κοχόνες σηκώνεσαι φεύγεις, και ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου.
|