03-05-2013, 18:17
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: Τα χρήματα των Βορειοευρωπαίων...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Eλπιζω να διαβαζεις αυτα που γραφεις διοτι εγω στο παραθετομενο μηνυμα μου που βαζεις απαντω στον chalfas ο οποιος απανταει κατω απο το δικο μου γραφωντας σε δευτερο προσωπο οπερ και δηλωνει οτι απευθυνεται σε εμενα.
Κοσμητικα επιθετα δεν χρησιμοποιω ποτε απο μονος μου, ομως, ενιοτε χρησιμοποιω αμεσα αυτα που χρησιμοποιουν αυτοι στους οποιους απαντω. Με αλλα λογια χρησιμοποιω δικα τους γραφομενα κοσμητικα.............το ιδιο εκανα και στο μηνυμα μου που παραθετεις.
Οσο για την βιομηχανια που αναφερεις θα ηθελα να ξερεις οτι το φαι ειναι σημαντικοτερο της οποιας μηχανης!! Και φαι οι βορειοι δεν εχουν εκτος απο κρεατα και γαλακτοκομικα. Αυτα δεν φτανουν, εχουν αναγκη τα εσπεριδοειδη, λαχανικα, φρουτα, λαδια, ελιες, σιταρια, καλαμποκια, οσπρια κ.λ.π. που εκεινοι δεν παραγουν.
Προχθες στην Μπαρτσελονα φορτωναμε προμηθειες το Κ/Ζ Equinox, 18 νταλικες των 40 ποδων. Οι 10 ηταν οπωροκηπευτικα απο Ισπανια και Ιταλια και οι υπολοιπες κρεατα απο αμερικη (αμερκανοι επιβατες) και αργεντινη. Το 1990 εκανα στο ιδιο λιμανι την ιδια δουλεια σε αλλο μεγαλο Κρουαζιεροπλοιο το Crown Princess της princess cruises, τοτε ειχα 13 νταλικες οι 8 με οποροκηπευτικα.........ΟΛΕΣ απο Ελλαδα....Κρητη, Θεσσαλια, Καλαματα........
Αυτα ειναι η δικια μας βιομηχανια η οποια ειναι εν δυναμη μεγαλυτερη της οποιας αλλης, της πολεμικης συμπεριλαμβανομενης.
Αυτα για να εχεις μιαν ιδεα...............
|
Συνεχίζω και θεωρώ την εξήγηση σου ελλιπή όπως επίσης δεν ισχύει η σύγκριση που κάνεις περί εξαγωγών,είναι αστείο να συγκρίνεις τα οποροκηπευτικα με τις εξαγωγές γερμανών και λοιπών βόρειων,δεν υποτιμω την αγροτική παραγωγή μας αλλά δεν είναι ούτε κατά διανοια αρκετή μακάρι να ήταν ,γιατί λέγεται η γερμανία ατμομηχανή της ευρώπης,επειδή μαζεύει φόρους?βιομηχανία και καινοτομία,παραγωγή και όχι υπηρεσίες,όλα τα υπόλοιπα είναι συμπλήρωματικα και καλό είναι όταν υπάρχουν.Άσε σου τα παίζουν στα χρηματιστήρια τα βασικά αγαθά και οι ίδιοι διαμόρφονουν της τιμές κατά το δοκούν. Εκεί που τους τα μασαμε είναι στον ήλιο και στις παραλίες και ας ελπίσουμε ότι θά συνεχίσουμε έστω με κάποιο τρόπο να τους τα μασαμε και εμείς.
|