![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το δώρο μου είναι μικρό μην το παρεξηγήσεις αν το πατήσεις θα σου πει χρόνια πολλα να ζήσεις !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος Βασίλη...
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυχρονος βασιλη.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά και καλά Μπίλαρε
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλα! Τα καλύτερα πάντα !
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια Πολλα πολυχρονος τρελοπαιδο!
sent from my galaxy S2 |
|
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
σπαμ
Γιαννιώ ειχα μέρες να μπώ αλλα να σου πώ την αμαρτία μου μου άρεσε ο νέος σου Τίτλος!!!αργησε λίγο να έρθει αλλα σε βρήκε!!! ευχαριστώ για τις ευχές!!!! Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ κοντούλη!!!! Ευχαριστώ παλιοβρωμιάρη ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Τhanks Chief! Ευχαριστώ φίλε!! Ευχαριστώ Νικόλα!! Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Ευχαριστώ Πετράν!! Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Ξανα ευχαριστώ φίλε ![]() Thanks φιλε! και απο μένα ![]() ![]() Απόσπασμα:
ε..όχι και Μουρλοκομέιο ![]() Γεια σου ρε Γιαννιώ!!!το νού σου στις Εφημερείες ![]() Ευχαριστώ Γίγαντα!!! Απόσπασμα:
όλα μικρά τα βλέπεις![]() Ο padre στελνει τις ευχες του ![]() γεια σου ρε Καρνταση!!!(θα κατεβεις τελικά?) Ευχαριστωωωωωωω!!! Ευχαριστώ φίλε!! Σε ευχαριστώ!!!!! Γεια σου ρε Λάμπρο!!!πολύχρονος και για τη Γιορτή σου! 'ΕΕΕτσιιιι!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Βρε καλως τον Μr ομαδική ![]() Γεια σου ρε Τολη!!!φιλιά στα Βολιοτοκόριτσα!!(σσσ...μςταξύ μας ε!!) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αμα σε κεράσω καμιά κλωτσά θα σου πώ εγω ![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Κορνήλιε! ρε παλιόπαιδο ξέχασα τη φάτσα σου!!για να σε βλέπουμε πιο συχνα! Το λεγα και χτες στα κοπέλια....αμαν και ποτες θα σε γνωρίσω! ![]() Τhanks μητσε! Απόσπασμα:
Γειοα σου ρε Λακη με ψηλά ρεβερ!!!!βίβα Λαρσα!!!!! ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Ευχαριστώ λιά απ του αη λιά!! ![]() χαχαχα!!!!ε κύλισε ι τεντζερης και βρήκε το καπάκι!!! τρελόπαιδο ευχαριστώ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη (πατερ) χρονια σου πολλα και όμορφα
|
|
|
|||