GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-05-2013, 21:15
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλα στο κείμενο που παραθετεις δεν βλεπω κατι τετοιο.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου
Φίλε μου, αναφέρει ότι το αερικό (στοχοποίηση) πληρώνει στην ΔΕΗ 10,20,30 €, (δημόσιος μπαταχτσής) εν ολίγοις ότι έχει ή ό,τι του βρίσκονται στην τσέπη και τα υπόλοιπα τα αφήνει μπάνκα από την οποίαν επιβαρύνεται ο έντιμος έλληνας φορολογούμενος. Εαν διάβασες όλο το νήμα πουθενά δεν ανέφερα κάτι παρόμοιο. Αυτό που είπα είναι ότι, εν γνώσει της η ΔΕΗ, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος, δέχεται τμηματικές πληρωμές των λογαριασμών της μέσω των αυτομάτων μηχανημάτων των τραπεζών.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2013, 23:55
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

@ GeorgeP

Γράφω σβήνω γράφω σβήνω από χθες, είπα μέρες που είναι να μη μιλήσω και χαλάσω το κλίμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ να καβγαδίσω μαζί σου, από την άλλη όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που γράφεις.

Θα σου πω λοιπόν ότι και σε τούτη την περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα πραγματικά μη έχοντας γνώση παρά μόνον δικά σου παραδείγματα.
Φίλε μου με λύπη μου θα σου πω ότι κατάντησες ΓΡΑΦΙΚΟΣ κι εύχομαι να μη βρεθείς σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως χιλιάδες συνανθρώπων μας. Λες ότι από πάντα όριζες τη ζωή σου και κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλικά στο λέω, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ και παραμένεις απλός θεατής στα δρώμενα (πχ αρρώστια, αναπηρία κλπ που πιθανότατα δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό).

Υπάρχουν λοιπόν δύο συγκεκριμένα παιδιά στο σχολείο της κόρης μου (δημοτικό) 9 κι 11 χρόνων τα οποία έχουν κατ' επανάληψη λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του μαθήματος από την πείνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα του 2013. Λες ο πατέρας τους ή η μητέρα τους αν είχαν 5 δεκάρες στην τσέπη τους, να έβαζαν προτεραιότητα την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ για να μην επιβαρύνουν τον δικό σου προϋπολογισμό (κατά τα λεγόμενά σου τα οποία σου είπα ότι είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα) ή το γέμισμα του τσουκαλιού???

Κάπου κάνεις λάθος. Αναθεώρησε, κινείσαι σε λάθος κι επικίνδυνο μονοπάτι.

Food for thought.

Φιλικά
Vaska
Reply With Quote
Παλιό 04-05-2013, 13:33
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην Μανη καποιοι γυρισαν ηδη σε πιο πατροπαραδοτες λυσεις......λαμπες, ξυλα για θερμανση και φαγητο, ξανακτισαν τους φουρνους για το ψωμι.......μηπως αυτοι περνανε καλυτερα στην επαρχια? Λεω μηπως? Μηπως εχουν λιγοτερες εννοιες? Μηπως ειναι καιρος, οσοι ειδαν κι αποειδαν για να βρουν δουλεια στην αθηνα, να αρχισουν να σκεπτονται την γενετειρα τους?

Εγω εσενα σε ζηλευω, σε ζηλεψα απο την στιγμη που μου ειπες οτι σε ''μεταναστευσαν'' απο την υπηρεσια σε επαρχια. ΕΣΥ εκει που εισαι, αν χρειαστει, μπορεις να ζησεις χωρις φραγκο στην τσεπη.......δυσκολα ναι αλλα θα ζησεις και απο αυτην την οψη κι οχι μονον σε ζηλευω βαθυτατα!
Nαι οκ, κάποια πράγματα είναι διαφορετικά. Διαφορετικά από ότι ήταν παλιά. Είναι καλύτερες οι συνθήκες ΑΛΛΑ.... Τα έξοδα είναι έτσι που δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Παράδειγμα, ρίχνεις τις kw στην ΔΕΗ (από 2,300 τις έκανα 1,800 στο σπίτι) για να έχεις φθηνότερο τιμολόγιο (ειδικές υπηρεσίες όπως μου είπε και ο διευθυντής) και από 250ε ΔΕΗ ηρθε λογαριασμός 270ε. Ευτυχώς που έκανα οικονομία χαχαχα
Άλλο τώρα, που δεν μπορείς να αποφήγεις. Έχω ένα πηγάδι και μια γεώτρηση από τον Πατέρα. Το ένα το έδωσα σε ένα φίλο και έβαλε περιβολάκι, τρώγαμε καμιά ντομάτα, το άλλο περναμε λγο νερό εδώ και εκεί καμιά φορά. Ερχόταν ο λογαριασμός, το πάγιο και οι kw σε κάθε λογαριασμό. Τέλος χρόνου (ξέχωρα από τους λογαριασμούς) ήρθε και ένα ``πρόστιμο`` 200ε +200ε για κάθε μοτέρ (την στιγμή που μισθός είναι 650ε στο λέω γιατί να δεις και την διαφορά) διότι λέει δεν καταναλώσαμε τις kw που έχει βάλει η ΔΕΗ σαν στάνταρ κατανάλωση!!!!! Άλλο και αυτό. Τους λέω σας πλήρωσε ο Πατέρας τις κολώνες? Ναι λένε, πλήρωσε ρολόγια λέω, ηλεκτρολόγους όλα? Ναι λένε αλλά τώρα παίζει πρόστιμο. Και λέμε τώρα Ζοζ, τι να γλυτώσεις από το περιβόλι? Όταν + τα άλλα θες και 400ε πρόστιμο? Μπας και είναι όλα τα έξοδα εαν αγόραζες τα προιοντα?
Δηλ θέλω να πω (ή μάλλον νιώθω) ότι δεν γίνεται να πας εμπρός. Δεν σε αφήνουν. Αυτό νιώθω και έχω να πω πολλά παραδείγματα. Κερδισμένος θα είμαι εγώ περισσότερο εάν τα παρατήσω όλα. Θα κερδίσω χωρίε κόπο περί τα 600ε (δηλ 1 μήνα δουλειά). Και εάν βάλει και για τπτ παλιοχώραφα κανένα χαράτσι, άστα, θα τα δίνει ο κόσμος στην ...εκκλησία. Και έρχομαι να πω ότι αυτός είναι ο σκοπός. Να εξεφτελιστούν τα πάντα? Μα και το κράτος ή μάλλον η επιχείρηση θα χάσει διότι θα τα κόψω εγώ και θα βγει και αυτή μείων (μπας και θέλουν και αυτό?).
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2013, 23:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, αναφέρει ότι το αερικό (στοχοποίηση) πληρώνει στην ΔΕΗ 10,20,30 €, (δημόσιος μπαταχτσής) εν ολίγοις ότι έχει ή ό,τι του βρίσκονται στην τσέπη και τα υπόλοιπα τα αφήνει μπάνκα από την οποίαν επιβαρύνεται ο έντιμος έλληνας φορολογούμενος. Εαν διάβασες όλο το νήμα πουθενά δεν ανέφερα κάτι παρόμοιο. Αυτό που είπα είναι ότι, εν γνώσει της η ΔΕΗ, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος, δέχεται τμηματικές πληρωμές των λογαριασμών της μέσω των αυτομάτων μηχανημάτων των τραπεζών.
ετσι για να μην τρελαθουμε τελειως.......εκτος κι αν αλλα λες κι αλλα εννοεις!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω βρεί λύση ( και την υγειά μου) στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμών (όχι ATM), ότι έχουμε βάζουμε, κι αυτό τα ρουφάει και έτσι προχωράμε και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Και φυσικα τις αυξησεις της ΔΕη που θα ερθουν (ΑΝ ερθουν) θα εισαι υπευθυνος κι εσυ αν δεν εξωφλεις ΟΛΟΝ τον λογαριασμο οπως ειμουν κι εγω μεχρι που ξωφλησα τα 1670ε υπολοιπο που ειχα.
Αν θες το καταλαβαινεις αυτο αν οχι πορευσου με υγεια και με την αντιληψη ''οχι δεν φταιω εγω, οχι δεν ειμαι μπαταχτσης.......'', το ιδιο εξάλλου λεει και ο φοροφυγας.............που ολοι βεβαια εμεις που χρωσταμε στην ΔΕΗ θελει να παει φυλακη ο αλητης διοτι πληρωνουμε και γιαυτον.......αρκει να μην αγγιξουν εμας βεβαιως βεβαιως.......

Στοχοποιηση ειπες? εγω ερμηνευσα απλα τα λογια τα δικα σου, αν εσενα σου αρεσει να μπαινεις στον στοχο.........δεν φταιω εγω, να προσεχεις τι γραφεις.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2013, 23:54
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
@ GeorgeP

Γράφω σβήνω γράφω σβήνω από χθες, είπα μέρες που είναι να μη μιλήσω και χαλάσω το κλίμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ να καβγαδίσω μαζί σου, από την άλλη όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που γράφεις.

Θα σου πω λοιπόν ότι και σε τούτη την περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα πραγματικά μη έχοντας γνώση παρά μόνον δικά σου παραδείγματα.
Φίλε μου με λύπη μου θα σου πω ότι κατάντησες ΓΡΑΦΙΚΟΣ κι εύχομαι να μη βρεθείς σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως χιλιάδες συνανθρώπων μας. Λες ότι από πάντα όριζες τη ζωή σου και κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλικά στο λέω, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ και παραμένεις απλός θεατής στα δρώμενα (πχ αρρώστια, αναπηρία κλπ που πιθανότατα δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό).

Υπάρχουν λοιπόν δύο συγκεκριμένα παιδιά στο σχολείο της κόρης μου (δημοτικό) 9 κι 11 χρόνων τα οποία έχουν κατ' επανάληψη λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του μαθήματος από την πείνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα του 2013. Λες ο πατέρας τους ή η μητέρα τους αν είχαν 5 δεκάρες στην τσέπη τους, να έβαζαν προτεραιότητα την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ για να μην επιβαρύνουν τον δικό σου προϋπολογισμό (κατά τα λεγόμενά σου τα οποία σου είπα ότι είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα) ή το γέμισμα του τσουκαλιού???

Κάπου κάνεις λάθος. Αναθεώρησε, κινείσαι σε λάθος κι επικίνδυνο μονοπάτι.

Food for thought.

Φιλικά
Vaska
Φιλικα φυσικα θα σου απαντησω,

τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............

Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε.

Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν......
Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης...

Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6.............

Last edited by GeorgeP; 07-05-2013 at 00:09.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2013, 23:56
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Εγώ γουστάρω που κράζουμε τους άλλους και εμείς κάποτε ήμασταν χειρότεροι.. ε ρε γλέντια..
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 09:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Φιλικα φυσικα θα σου απαντησω,

τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............

Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε.

Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν......
Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης...

Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6.............
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά, κατά δεύτερον την οικογένεια της οποίας την κατάντια περιγράφω, την ξέρω προσωπικά και την βοηθάω προσωπικά. αν και δεν μου αρέσει να λέω τι κάνω, θα σου πω μόνο τούτο. Φέτος λόγω πένθους δεν ψήσαμε, πελάτης που μου χρωστάει και δεν μπορούμε να κλείσουμε αλλιώς το υπόλοιπο, έχει ζώα. Μου έφερε λοιπόν ένα αρνάκι τεμαχισμένο για τον φούρνο (το μαγείρεψε η γυναίκα μου και φάγαμε 3 οικογένειες), κι ένα ολόκληρο το οποίο του υπέδειξα σε ποιο σπίτι να το αφήσει. Και δεν είμαι ο μόνος, όλη η γειτονιά βοηθάει. Άσε λοιπόν τις νουθεσίες περί ανοιχτών ματιών κι επέτρεψέ μου να διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω μόνος μου. Βοήθεια δεν θέλω ούτε από δημοσιογράφους που γράφουν καραμέλες ούτε και από κανέναν άλλο.

Καλημέρες!
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 10:06
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05
Προεπιλογή

Αυτο είναι πράξη Αγαπης!
Κατα τα αλλα χαρά στο κουράγιο σας. :-D

Send from RAZR Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2013, 22:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά, κατά δεύτερον την οικογένεια της οποίας την κατάντια περιγράφω, την ξέρω προσωπικά και την βοηθάω προσωπικά. αν και δεν μου αρέσει να λέω τι κάνω, θα σου πω μόνο τούτο. Φέτος λόγω πένθους δεν ψήσαμε, πελάτης που μου χρωστάει και δεν μπορούμε να κλείσουμε αλλιώς το υπόλοιπο, έχει ζώα. Μου έφερε λοιπόν ένα αρνάκι τεμαχισμένο για τον φούρνο (το μαγείρεψε η γυναίκα μου και φάγαμε 3 οικογένειες), κι ένα ολόκληρο το οποίο του υπέδειξα σε ποιο σπίτι να το αφήσει. Και δεν είμαι ο μόνος, όλη η γειτονιά βοηθάει. Άσε λοιπόν τις νουθεσίες περί ανοιχτών ματιών κι επέτρεψέ μου να διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω μόνος μου. Βοήθεια δεν θέλω ούτε από δημοσιογράφους που γράφουν καραμέλες ούτε και από κανέναν άλλο.

Καλημέρες!
Oλοι καποτε κανουμε καλες πραξεις και παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν οικογενειες που εχουν αναγκη.......ειτε με κριση ειτε χωρις κριση. Τωρα ομως με την κριση ηρθαν στην επιφανεια ενω πριν δεν ασχολιοταν κανενας.
Αυτο ηταν το πνευμα του ποστ μου κι οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιες οικογενειες σημερα ¨η δεν υπηρχαν και χτες και προχτες..........
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2013, 09:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Oλοι καποτε κανουμε καλες πραξεις και παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν οικογενειες που εχουν αναγκη.......ειτε με κριση ειτε χωρις κριση. Τωρα ομως με την κριση ηρθαν στην επιφανεια ενω πριν δεν ασχολιοταν κανενας.
Αυτο ηταν το πνευμα του ποστ μου κι οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιες οικογενειες σημερα ¨η δεν υπηρχαν και χτες και προχτες..........
Πολλαπλασιάστηκαν φίλε μου και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο. Επίσης τώρα βλέπουμε "ακρότητες" που κάποτε δεν υπήρχαν ή τουλάχιστον δεν ήταν τόσα πολλά τα περιστατικά, το να ψάχνει ας πούμε κάποιος για φαγητό στους κάδους των σκουπιδιών πχ.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης