![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, αναφέρει ότι το αερικό (στοχοποίηση) πληρώνει στην ΔΕΗ 10,20,30 €, (δημόσιος μπαταχτσής) εν ολίγοις ότι έχει ή ό,τι του βρίσκονται στην τσέπη και τα υπόλοιπα τα αφήνει μπάνκα από την οποίαν επιβαρύνεται ο έντιμος έλληνας φορολογούμενος. Εαν διάβασες όλο το νήμα πουθενά δεν ανέφερα κάτι παρόμοιο. Αυτό που είπα είναι ότι, εν γνώσει της η ΔΕΗ, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος, δέχεται τμηματικές πληρωμές των λογαριασμών της μέσω των αυτομάτων μηχανημάτων των τραπεζών.
|
|
|||
|
|||
![]()
@ GeorgeP
Γράφω σβήνω γράφω σβήνω από χθες, είπα μέρες που είναι να μη μιλήσω και χαλάσω το κλίμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμώ να καβγαδίσω μαζί σου, από την άλλη όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που γράφεις. Θα σου πω λοιπόν ότι και σε τούτη την περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες στο παρελθόν, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα πραγματικά μη έχοντας γνώση παρά μόνον δικά σου παραδείγματα. Φίλε μου με λύπη μου θα σου πω ότι κατάντησες ΓΡΑΦΙΚΟΣ κι εύχομαι να μη βρεθείς σε πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως χιλιάδες συνανθρώπων μας. Λες ότι από πάντα όριζες τη ζωή σου και κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλικά στο λέω, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τπτ και παραμένεις απλός θεατής στα δρώμενα (πχ αρρώστια, αναπηρία κλπ που πιθανότατα δεν σου έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό). Υπάρχουν λοιπόν δύο συγκεκριμένα παιδιά στο σχολείο της κόρης μου (δημοτικό) 9 κι 11 χρόνων τα οποία έχουν κατ' επανάληψη λιποθυμήσει κατά την διάρκεια του μαθήματος από την πείνα, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα του 2013. Λες ο πατέρας τους ή η μητέρα τους αν είχαν 5 δεκάρες στην τσέπη τους, να έβαζαν προτεραιότητα την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ ή άλλων ΔΕΚΟ για να μην επιβαρύνουν τον δικό σου προϋπολογισμό (κατά τα λεγόμενά σου τα οποία σου είπα ότι είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα) ή το γέμισμα του τσουκαλιού??? Κάπου κάνεις λάθος. Αναθεώρησε, κινείσαι σε λάθος κι επικίνδυνο μονοπάτι. Food for thought. Φιλικά Vaska |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άλλο τώρα, που δεν μπορείς να αποφήγεις. Έχω ένα πηγάδι και μια γεώτρηση από τον Πατέρα. Το ένα το έδωσα σε ένα φίλο και έβαλε περιβολάκι, τρώγαμε καμιά ντομάτα, το άλλο περναμε λγο νερό εδώ και εκεί καμιά φορά. Ερχόταν ο λογαριασμός, το πάγιο και οι kw σε κάθε λογαριασμό. Τέλος χρόνου (ξέχωρα από τους λογαριασμούς) ήρθε και ένα ``πρόστιμο`` 200ε +200ε για κάθε μοτέρ (την στιγμή που μισθός είναι 650ε στο λέω γιατί να δεις και την διαφορά) διότι λέει δεν καταναλώσαμε τις kw που έχει βάλει η ΔΕΗ σαν στάνταρ κατανάλωση!!!!! Άλλο και αυτό. Τους λέω σας πλήρωσε ο Πατέρας τις κολώνες? Ναι λένε, πλήρωσε ρολόγια λέω, ηλεκτρολόγους όλα? Ναι λένε αλλά τώρα παίζει πρόστιμο. Και λέμε τώρα Ζοζ, τι να γλυτώσεις από το περιβόλι? Όταν + τα άλλα θες και 400ε πρόστιμο? Μπας και είναι όλα τα έξοδα εαν αγόραζες τα προιοντα? Δηλ θέλω να πω (ή μάλλον νιώθω) ότι δεν γίνεται να πας εμπρός. Δεν σε αφήνουν. Αυτό νιώθω και έχω να πω πολλά παραδείγματα. Κερδισμένος θα είμαι εγώ περισσότερο εάν τα παρατήσω όλα. Θα κερδίσω χωρίε κόπο περί τα 600ε (δηλ 1 μήνα δουλειά). Και εάν βάλει και για τπτ παλιοχώραφα κανένα χαράτσι, άστα, θα τα δίνει ο κόσμος στην ...εκκλησία. Και έρχομαι να πω ότι αυτός είναι ο σκοπός. Να εξεφτελιστούν τα πάντα? Μα και το κράτος ή μάλλον η επιχείρηση θα χάσει διότι θα τα κόψω εγώ και θα βγει και αυτή μείων (μπας και θέλουν και αυτό?). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν θες το καταλαβαινεις αυτο αν οχι πορευσου με υγεια και με την αντιληψη ''οχι δεν φταιω εγω, οχι δεν ειμαι μπαταχτσης.......'', το ιδιο εξάλλου λεει και ο φοροφυγας.............που ολοι βεβαια εμεις που χρωσταμε στην ΔΕΗ θελει να παει φυλακη ο αλητης διοτι πληρωνουμε και γιαυτον.......αρκει να μην αγγιξουν εμας βεβαιως βεβαιως....... Στοχοποιηση ειπες? εγω ερμηνευσα απλα τα λογια τα δικα σου, αν εσενα σου αρεσει να μπαινεις στον στοχο.........δεν φταιω εγω, να προσεχεις τι γραφεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τον λαικισμο των δημοσιογραφων κρατα τον για τον εαυτον σου............ Τα ιδια γραφτηκαν, στην τοπικη εφημεριδα της Ν.Σμυρνης, και για το σχολειο της δικιας μου 9χρονης κορης πριν κανα 4μηνο, οταν ομως ρωτησα στο σχολειο κανεις δεν ειχε προσεξει, δει, ακουσει τιποτε. Αν ειχε γινει κατι τετποιο θα το ηξεραν τουλαχιστον τα παιδια, ουτε αυτα ηξεραν τιποτε. Γραφικοι φιλε μου καταντουν αυτοι οι οποιοι μεταφερουν στο χαρτι σαν γεγονοτα αυτα που ακουσαν και δεν ειδαν...... Γραφικοι καταντουν αυτοι οι οποιοι βλεπουν πολεμους πριν καλα καλα ξεκινησουν επειδη αυτο λεει ο Χ δημοσιογραφος.........."¨η επειδη ετσι συμπερανε ο ιδιος ο αναγνωστης... Καλα θα κανεις να ανοιξεις τα ματια σου και να επαληθευεις αυτα που ακους, τα λιποθυμα παιδια λογω ασιτιας εχουν καταντησει ανεκδοτο πια, καθε πολη εχει κι απο 5-6............. Last edited by GeorgeP; 07-05-2013 at 00:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ γουστάρω που κράζουμε τους άλλους και εμείς κάποτε ήμασταν χειρότεροι.. ε ρε γλέντια..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημέρες! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο είναι πράξη Αγαπης!
Κατα τα αλλα χαρά στο κουράγιο σας. :-D Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ηταν το πνευμα του ποστ μου κι οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιες οικογενειες σημερα ¨η δεν υπηρχαν και χτες και προχτες.......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|