Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas
Γειά σου Χρήστο και σε σένα και χρόνια πολλά.
Αν και σε γενικές γραμμές λέμε τα ίδια με διαφορετικά λόγια όσο αφορά το ποσοστό 70 μπροστά 30 πίσω είναι ενδεικτικό και όχι μετρημένο με... (πιεσόμετρο) !!! Η μόνη μας διαφωνία απ΄ όσο καταλαβαίνω εγώ βρίσκεται στο ότι εσύ θέλεις ή (μόνο) βασίζεσαι στα ηλεκτρονικά μέρη υποβοήθησης της μηχανής σου και όχι στις δυνατοτητές σου ! Πράγμα που σε κανένα μηχανάκι δεν εμπιστεύομαι την ζωή μου.... Άσε που οι περισσότεροι αναβάτες συνηθίζουν σε ένα τρόπο οδήγησης και με κάποιο άλλο κινδυνεύουν σοβαρά !
Αν το να χρησιμοποιείς και τα δύο φρένα αποτελούν ..... ΧΑΒΑΛΕ για σένα τότε θα έλεγα εσύ να οδηγείς GS ή το πολύ κανένα MULTISTRADA......
Προσωπικά χρησιμοποιώ τρία μηχανάκια, ένα Harley για τα ταξίδια μου, ένα παπί για το κέντρο για τις δουλειές μου και ένα 650 DUKE για τα παιχνίδια στο χώμα... Το τελευταίο έχω να το κάνω πολύ καιρό.....
Σε διαβεβαιώ ότι όσα γράφεις ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ σε κανένα από τα τρία άσε που το μπροστινό μπλοκάρισμα του τροχού χωρίς μείωση του βάρους όπως λες είναι το πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ.... εκτός πια αν περιμένεις να σε σώσουν τα ABS..... Xε.....
Αν έχω λάθος σε καλώ να μου το δείξεις και στα 3 μηχανάκια μου...... Με αγωνία δε θα ήθελα να δω κάποιον να κάνει και EDO με το Χάρλεη που όπως λες με μπροστινό δυνατό φρενάρισμα σηκώνεται ο πίσω τροχός.....
Χρόνια πολλά και πάλι!
|
Φίλε οδηγούσα αγωνιστικά ένα gsxr για 2 χρόνια και δούλεψα και λίγο σαν εκπαιδευτής στα μέγαρα . Απο χώμα δε ξέρω , στην άσφαλτο όμως έτσι γίνεται , μέχρι και σχεδιαγραμμα μπορώ να σου φτιάξω με τις δυνάμεις για να καταλάβεις :