GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 09-05-2013, 00:23
intruder Ο/Η intruder βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa
Προεπιλογή Απάντηση: Ανοιχτή επιστολή στελέχους Ε.Δ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να διορθώσω λιγουλάκι τη συζήτηση, είναι λάθος να θεωρείτε τους στρατιωτικούς δημόσιους υπάλληλους.
Είναι η αρχή της δημοκρατίας και η ασφάλεια του να συζητάτε εδώ μέσα τις όποιες απόψεις σας..
Για αυτό δεν είναι τυχαίο που πρώτα αυτοί πληρώνονται και μετά όλοι οι άλλοι.
Αν κάποια στιγμή ανοίξει η κερκόπορτα των συνόρων με τις όποιες αδυναμίες που θα προκύψουν στο στράτευμα που τόσο καθιβρίζετε, τότε αλοίμονο σε όλους μας..
φιλε john χωρις να εχω κατι με τα γραφομενα κ ειδικα με σενα

δεν κρινω με το τι ταμπελα φοραει ο καθενας απο επαγγελματικη αποψη
αλλα κατι ποστ παραπανω ακουσα κ για κατι αυτοκτονιες λογω μειωσεις μισθου κ χρεη.......
Αυτοι ειναι που φυλαν τις θερμοπυλες?αυτοι θα προστατεψουν εμας,οταν στην πρωτη ''φαπα της ζωης'' αφηνουν μονους οικογενεια κ πανω απο ολα στρατευμα ΟΡΦΑΝΟ?
Αυτοι ειναι η αρχη της δημοκρατιας?
με τοσο δημοκρατικο τροπο αφαιρουν τον εαυτο τους απο το στρατευμα κατι που ορκιστηκαν μεχρι ''την τελευταια ρανιδα'' να φυλαν?
δεν τσουβαλιαζω ανθρωπους κ καταστασεις συμφωνα με το τι επαγγελμα εξασκουν,αλλα ολοι πηγαν στα στρατα κ ολοι πιστευω ειδαν αξιους αξιωματικους,οπως κ αξιωματικους των κλεψιμαιικων,των επιδοματων της αδειας κ γενικα της σιχαμαρας.
κ αν ο στρατος ειναι τοσο αναγκαιος θα προτεινα να διωξουν ολους τους σαπιους κ να κρατησουν το 1/5 ,ακριβοπληρομενους μεν ,αλλα ''ραμπο'' κ αξιους .(εκτος θεματος αλλα για στρατο μιλαμε)

οσο για το γραμμα(εαν ειναι αληθινο ) υπαρχουν πολυ πιο ηρωες της καθημερηνοτητας,ανθρωποι που δουλεψαν σκληρα στην ζωη τους κ δεν πηραν ουτε το 1/4 απο εναν αξιωματικο των Ε.Δ. .ανθρωποι που μεγαλωνουν παιδια με αναπηριες,ασθενειες, κ ειδικες ΙΚΑΝΟΤΗΤΕς (κ οχι αναγκες) κτλ χωρις το κρατος να εχει προσφερει ΠΟΤΕ την ευσπλαχνια του.κ δεν τους ειδε ουτε τους χειροκροτησε κανενας

το οτι ενα τετοιο γραμμα μου το πεταν στο διαδυκτιο για να λυγισω κ να πω απο μεσα μου ''μη μιλας καθολου ,ειδες τι επαθαν οι κακομοιρηδες, καλα ειμαι εγω ακομα'' δεν μου λεει κατι

να αρχισει ο καθενας να λεει τα δικα του?αλλος δουλευει σαν τον σκυλο κ ειναι απληρωτος ,αλλος δεν απολαυσε ποτε επιδοματα κ τετοια,αλλη δουλευε με την κοιλια στο στομα κ οταν γεννησε μετα απο 1 μηνα πηγε στην δουλεια,αλλος οταν παιρνει αδεια δεν πληρωνεται,αλλος δεν ελειψε ουτε μια μερα απο την επιχειρηση του εδω κ ποσα χρονια κ παει λεγοντας.

οσο για την κοντρα δημοσιων κ ιδιωτικων υπαλληλων ,γιατι την εποχη των παχιων αγελαδων,δεν βγηκε ποτε μια διαμαρτυρια ή ενα τετοιο γραμμα για ολα τα παραπανω?γιατι τα μμε οταν αναφερουν τα παραδειγματα των μειωσεων αναφερονται σε ''φανταστικες'' για τους περρισσοτερους απολαβες?

η κερκοπορτα των συνορων ηταν παντα ανοιχτη,το χρημα κ το κερδος δεν εχει συνορα
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης