![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο ο ΖΕΡΒΑΣ θα μπορούσε να σηκώσει τέτοιο freddo .καλα να περάσετε αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί ,αλλά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ φοβάμαι τα αεροπλάνα.. ........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό θέαμα ...
Όταν συνδυαστεί κ με το εβδομαδιαίο καφεδάκι, θα είναι υπερπαραγωγή ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σεβαστέ chief ότι συμβαίνει στην Αχαΐα γενικότερα είναι Υ Π Ε Ρ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η ![]() Δεν τη διάλεξα τυχαία την Πάτρα όταν αποφάσισα να φύγω από τη τερατούπολη (Αθήνα ). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με γαϊδουράκι σαν τον Ένα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολύ γκρινιάρης αν κ δεν θα έπρεπε με τέτοιες παρέες (βλ. Νότης-Γιώργος-Θεολόγος κ.λ.π.) ![]() ![]() ![]() Οι Μυροφόρες μαζί σου (έχει κάτι καλά πανηγύρια για ψαλμωδίες κ οινοκατανύξεις). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο πλαίσιο της ανάρρωσης του εν Χριστώ αδελφού Λάμπρου
ο τρόπος που ανέφερε θα μπορούσε να αποτελέσει θέμα στην επόμενη κοπή της πίτας "Πως μια νοσοκόμα σας βοηθά να αναρρώσετε πλήρως". ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό είναι ευχάριστο για εμένα τον αδαή με την οδήγηση να μαθαίνω καινούργια "κόλπα"... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το "αξιόπιστο" ντράγκστερ; Ξέρεις αυτό που έφερες προχθές κ ήσουν σαν το ουράνιο τόξο. Όλα τα χρώματα της ίριδας σε ένα concept. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ εν Κυρίω αδελφέ Αλέξανδρε κανόνισε να λείπεις κ θα υποστείς συνέπειες ανάλογες με την ποιότητα χαρακτήρος που δείχνεις τελευταία... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|