GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις)

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-05-2013, 12:45
THANOSG Ο/Η THANOSG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μoto: K1200GT
Προεπιλογή Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....

Μπράβο στους διοργανωτές για αυτή την ξεχωριστή μάζωξη στην οποία ο καθένας έδωσε με την δική του παρουσία μοναδικό χρώμα.
Τα κατάφερα και εγώ να πιω ένα καφεδάκι το Σάββατο το πρωί πριν αρχίσουν οι πολλές αφίξεις αλλά και πάλι το χάρηκα!
Ο Σιδέρης με τη Γιασεμή και οι δύο Ηλίες φτάνουν από μόνοι τους να καλύψουν αρκετές φορές τον πλανήτη με τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει και τις εμπειρίες τους!!
Εύχομαι να ζούμε τέτοιες συναντήσεις συχνά και σε τοποθεσίες πανέμορφες σαν και αυτή!!

Εύχομαι σε όλους καλές βόλτες κοντινές ή μακρυνές και πάντα με υγεία και χαμόγελο!!

Τώρα το αν αξίζει να κάνεις χλμ για να πείς ένα γεια όπως είπε και ο Θανάσης παραπάνω , νομίζω ότι για να το κάνουμε σίγουρα μας γεμίζει και μας ικανοποιεί!
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 12:52
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί τι μπορεί τελικά να χωρέσει πίσω από την κλειστή ζελατίνα ενός κράνους.
Η απάντηση τελικά ήταν πολύ απλή και ξεκάθαρη.
Απλά χρειαζόταν ένας ήλιος να σβηνει πίσω από την Πίνδο
Το φως κάποιων κεριών
Το θρόισμα των φύλλων
Οι ήχοι της φύσης
Μια παρέα καλών φίλων
Και κάποιες λέξεις να βγαίνουν από τα χείλη κάποιων ξεχωριστών ανθρώπων και να χαρασονται στις ψυχές μας...

Αναμνήσεις και όνειρα.....χωράνε όλα....πίσω από την ζελατίνα...σε ένα χαμόγελο...

Όντας συναισθηματικά φορτισμένος θα αφήσω κάποιες ημέρες στο χωνευτήρι να δράσει και θα επανέλθω......

Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην σεμνή γιορτή μας.

Last edited by Vagelis Gar; 20-05-2013 at 12:55.
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 13:44
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Σαν συν-διαργανωτής και του φετινού event,
μάλλον του μοτο-event
"Καλαμπάκα - Αγ. θεοδόσιος 2013"
ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ !

Δεν είναι λίγο πράγμα, άνθρωποι & φίλοι,
μακρινοί & κοντινοί να ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ,
στην εκδήλωση που οργανώνεις με μόνο
σκοπό να περάσουμε όμορφα μέχρι την
επόμενη μοτοσυνάντηση μας...π.χ Μέγαρα, Πευκί κ.α

Φυσικά, το επίσημο μέρος της εκδήλωσης ήταν
να αποχαιρετίσουμε το ζεύγος Ηλίας & Χριστίνα,
αλλά και το Θάνο εκ Λαρίσης όπου θα
επιχειρήσουνε το γύρο του κόσμου !

Αλλά και συναισθήματα δέους κυριαρχούν, όταν παραβρίσκονται,
τόσοι grand-traveller's σε εκδήλωση σου !
Δεν θα πω ονόματα στο φόβο μην ξεχάσω κανέναν...
Οσοι είμασταν εκεί, ξέρουν για ποιους μιλάω ...

Να ζητήσω συγνώμη που δεν μπόρεσα το Σάββατο να
παραβρεθώ, αλλά βλέπεις σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι,
σου συμβαίνουν πράγματα την εποχή που δεν πρέπει !

Θέλω να ευχαριστήσω εκ καρδιάς,
τους συνδιαργανωτές μου Φώτη & Βαγγέλη,
που με πολύ-πολύ προσωπικό χρόνο αλλά και χρήμα,
βοηθήσανε με τον τρόπο τους, να πάνε όλα καλά ...
(Φωτάκη, το Μοναστήρι σας, όλα τα λεφτά!!!)

Τους αφανείς ήρωες που θυσιάσανε την καλοπέραση τους,
ώστε να βοηθήσουν να τρέξει όλο το θέμα εκεί!
Που βοηθήσανε σε κάθε εργασία/χαμαλίκι που χρειάστηκε....
(πάλι δεν λέω ονόματα !!!)

ΑΛΛΑ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ,
που μας τιμήσατε και σας χαρήκαμε...
Που μας γεμίσατε με χαμόγελα και αγκαλιές...
Ασε τα φιλιά, λίγο ακόμη και θα παραξηγιόμαστε....
(Μηχανόβιοι μετά σου λένε.... Αδελφές ψυχές θα έλεγα εγώ!!!!!!)

... Και όπως άλλες φορές, πάλι μπήκα το βράδι στο σπίτι,
με εκείνο το χαζούλικο χαμόγελο
ΕΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Να είστε όλοι καλά & του χρόνου,
Ταξιδιάρικες Ψυχές !

Last edited by ARGI; 20-05-2013 at 13:46.
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 14:10
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Οτι και να πω ειναι λιγο, περασα απλα καταπληκτικα!!
Προλαβα ισα ισα το καραβι το καραβι με αρρωστησε με τα A/C στο φουλ εκανα 380 χλμ να φτασω με επιασε πυρετος αδιαθεσια η κοιλια μου αλλα θα το ξαναεκανα κι ας πηγε να μου την κανει ο νομος του Μερφη και εμενα οπως στον φιλο Αργυρη
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αργυρη Φωτη και Βαγγελη για την εκδηλωση χαρηκα που γνωρισα τον βαγγελη κι απο κοντα μιας και τον γνωρισζα μεχρι τωρα μεσα απο τις φωτογραφιες του και οσο ομορφες ειναι αυτες αλλο τοσο και περισσοτερο ειναι ''ομορφος'' σαν ανθρωπος και αυτος και ο ο Φωτης!
Σας ευχαριστω για το συνεχες ενδιαφερον σας για την κατασταση της υγειας μου οπως και το φιλο Αλεξη και την γυναικα του που με προμηθευσαν φαρμακα θερμομετρα αλλα και ματζουνια
Ημουν τοσο ευτυχης που καθομουν στην παρεα και γνωρισα απο κοντα τον Uriah τον Σιδερη αλλα και τους 2 Ηλιες, πραγματικα με ολα αυτα που ακουσα απο τετοιους ταξιδευτες, πολλα πραγματα ανατρεπονται στο μυαλο μου στην εννοια ταξιδι! Οπως ειπε και ο Uriah ταξιδι ειναι να βαζεις το κλειδι στην μιζα της μηχανης και να φευγεις...τοσο απλα...οσο για την Κωνσταντινα την αγνωστη ταξιδευτρια που ανεφερε ο Uriah απλα Respect! Eγω ημουν απο τους τυχερους που ακουσα λιγο τα ταξιδια της και παροτι εχουμε 2 χρονια διαφορα εννιωσα τοσο μικρος Μια γυναικα μονη ταξιδευτρια σε τετοιες χωρες για τοσο καιρο!Πραγματικο σχολειο ολοι αυτοι και δεν το λεω για πλακα...
Ευχομαι στο Ηλια Βροχιδη με το καλο να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα και σε 1-2-3 χρονια οσα θελει αυτος να επιστρεψει και να ξαναμαζευτουμε ετσι να μας πει τις εμπειριες του!

Εις το επανιδειν παιδες!
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 15:54
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι λίγο πράγμα, άνθρωποι & φίλοι,
μακρινοί & κοντινοί να ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ,
στην εκδήλωση που οργανώνεις με μόνο
σκοπό να περάσουμε όμορφα μέχρι την
επόμενη μοτοσυνάντηση μας...π.χ Μέγαρα, Πευκί κ.α

Παραφραζω απλα και με μεγαλη δοση πικρου χιουμορ

Δεν ειναι λιγο πραγμα φιλοι και πρωην συνεργατες
να προσπαθουν να απαξιωσουν τοσο ακομψα
την εκδηλωση που ετοιμαζεις με μονο σκοπο
να περασεις ομορφα με τους φιλους σου μοτοσυκλετιστες.....
φιλε Αργυρη

Αν δεν σε βοηθα η μνημη σου αυτη
ειναι η πρωτη επομενη εκδηλωση του GS Forum
http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...-2013-a-40072/

Υ.γ.
Λυπαμαι βαθια που το θρεντ αυτης της εoρταστικης εκδηλωσης
μετατρεπεται με μεγαλη ευκολια σε χωρο light ειρωνιας
καλλιεργειας μικροτητων και φανταστικων πολεμικων σεναριων...

Last edited by paschalis; 20-05-2013 at 15:57.
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 16:09
sid2011 Ο/Η sid2011 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: trikala
Μoto: transalp xlv 650

Ξεκινώντας να γράψω και εγώ κάποια πράγματα για την εκδήλωση αυτή δεν ξέρω από που να αρχίσω !
οπότε θα γράψω όσο το δυνατόν λιγότερα !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και σε όσους ήρθαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους σε αυτή την αποχαιρετηστηρια εκδήλωση στο μεγάλο ταξίδι που ετοιμάζονται να κάνουν ο Ηλίας και η Χριστίνα !
Μια μεγάλη συγνώμη σε όποιον δυσαρέστησα - σαμε , προσωπικά ήμουν λίγο αγχωμένος με τις ειδικές κατασκευές που ετοίμαζα για τις μηχανές (δεξαμενές εργαλειοθήκη ) του Ηλία και της Χριστίνας !
Δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε κάποιον γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να δώσω εγώ το κλίμα της εκδήλωσης και την ομορφιά του χαρακτήρα των ανθρώπων που ήταν εκεί αλωστε με όσους απο τους παρεβρισκομενους μίλησα τους εξέφρασα προσωπικά τα συναισθήματα της φιλίας μου και της φιλοξενίας μου επομένως δεν είναι φρόνιμο να λέω τα ιδια !
Έχω όμως και μια λύπη μέσα μου για εκείνους που για οποιοδήποτε λογο δεν μπόρεσαν να έρθουν ..... έχασαν η κέρδισαν τα συμπεράσματα δικά σας !
Εγώ προσωπικά είμαι κερδισμένος γιατί αυτές τις μέρες ταξίδευα συνεχώς και ήταν σα να ήμουν και εγώ εκεί γι αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ταξιδευτές - παρουσιαστές των ταξιδιών Σιδερη ,Γιασεμη ( ο αλλος sid βλεπετε ) βασιλη , Ηλια , ( αντωνοπουλος ) Ηλια ( βροχιδης ) που με τις αφηγήσεις τους καταλαβαινεις οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήθος και μεγαλείο ψυχής που βγήκε πιο πολύ στα πηγαδάκια γύρω απο τη φωτιά το βράδυ στις αφηγήσεις τους ( προσωπικα πηγα για υπνο 5,35 το πρωι και ξυπνησα στις 7,30 )
Λυπηθηκα όμως όταν έμαθα εκ των υστέρων οτι στην εκδήλωση ήταν και μια κοπέλα λάτρης των ταξιδιών η Κωσταντινα η οποία δεν είναι αναβάτης μοτοσυκλέτας άλλα το βιογραφικό της είναι πλούσιο σε ταξίδια παρόλο που είναι και σε νεαρή ηλικία και θα μπορούσε να πει και εκείνη δυο λόγια καθώς επίσης λυπηθηκα ακόμα πιο πολύ όταν είδα και έμαθα πως στην εκδήλωση παρευρέθηκε και κάποιος μοτοσυκλετηστης με κινητικά προβλήματα ο οποίος κρατώντας χαμηλό το προφίλ του μας πέρασε σχεδόν απαρατήρητος και τον είδαμε μόνο λίγο πριν καβαλήσει την μηχανή του με φορτωμένα τα πράγματα του για να φύγει !
Ένα ευχαριστώ στους συνδιοργανωτες μου που με ανέχτηκαν Αργύρη , και Βαγγέλη και πάνω απο ολα να είμαστε πάντα ορθοιοι να κάνουμε τέτοια όμορφα πράγματα να βρισκόμαστε με παλιούς φίλους και να κάνουμε καινούργιους !
θα περιμένω μα χαρά τις ιστορίες του τριήμερου απο όσους γράψουν η βάλουν φωτογραφίες να μάθω και εγώ πράγματα που δεν μπόρεσα να δω η να ακούσω !
φωτογραφικό υλικό από μένα προσεχώς !

ΥΓ
κρητίκαρε ( gimar αν το γράφω καλά ) όπως κατάλαβες σημασία έχει και το ταξίδι και ο προορισμός οπότε εκεί με τους χωμάτινους απόλαυσε και λίγο οχι μόνο τρέξιμο στο χώμα τα μέρη αυτά δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις κάθε μέρα καλά να τα περάσετε !
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 16:35
wildbilly Ο/Η wildbilly βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2013
Περιοχή: Κόρινθος

Μπαίνω και γω εδώ, νέος στην παρέα σας, για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία...τα 1.000 χλμ που κάναμε με τον Χαρούλη για να έρθουμε να σας γνωρίσουμε άξιζαν και με το παραπάνω...μια μοτοσυκλετιστική συνάντηση ιδιαίτερη, άνθρωποι ιδιαίτεροι και πλούσιοι από εμπειρίες, μας πλουτίζουν και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ...να ταξιδεύουμε με τη μοτοσυκλέτα μας, όσο πιο πολύ μπορούμε...όχι σαν τουρίστες, αλλά σαν αληθινοί ταξιδευτές, με την ψυχή και τη ματιά ανοιχτά...ευχαριστώ όλους τους παρουσιαστές που μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους και όλα τα παιδιά που γνώρισα, παρόλο που μιλήσαμε για λίγο, μπήκατε στην καρδιά μου...
Τέλος, Ηλία και Χριστίνα καλό δρόμο να χετε, οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σας...
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 16:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Παραφραζω απλα και με μεγαλη δοση πικρου χιουμορ

Δεν ειναι λιγο πραγμα φιλοι και πρωην συνεργατες
να προσπαθουν να απαξιωσουν τοσο ακομψα
την εκδηλωση που ετοιμαζεις με μονο σκοπο
να περασεις ομορφα με τους φιλους σου μοτοσυκλετιστες.....
φιλε Αργυρη

Αν δεν σε βοηθα η μνημη σου αυτη
ειναι η πρωτη επομενη εκδηλωση του GS Forum
http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...-2013-a-40072/

Υ.γ.
Λυπαμαι βαθια που το θρεντ αυτης της εoρταστικης εκδηλωσης
μετατρεπεται με μεγαλη ευκολια σε χωρο light ειρωνιας
καλλιεργειας μικροτητων και φανταστικων πολεμικων σεναριων...
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 17:11
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sid2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε μου!
Αν εχεις καποια απορια, θυμωσες, λυπασαι,
η απλα ξενερωσες κι εσυ,
τοτε συμπασχουμε βαθεως
Reply With Quote
Παλιό 20-05-2013, 17:39
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε μου!
Αν εχεις καποια απορια, θυμωσες, λυπασαι,
η απλα ξενερωσες κι εσυ,
τοτε συμπασχουμε βαθεως
το γεγονος οτι μαλλον δεν θα επρεπε καν να αναφερεσε σε καποιον παιζει πουθενα ? το θεμα που παει να διμιουργηθει με ξενερωσε τελος παντων δεν ειναι επι του παροντος να αναλυσουμε τιποτα σταματησε το εδω και καλα να τα περασετε στα χωματινα χιλιομετρα .....απλα να ξερεις για την ιστορια οτι αν η συναντηση γινοταν οπως αρχικα ειχε σχεδιαστει θα ειμασταν και εμεις στα χωματινα εγω και ο βαγγελης σιγουρα αλλα κατι εγινε και χαλασε και ειναι λαθος να βλεπουμε παντου φαντασματα ! κανενας δεν ειπε τιποτα για κανεναν κακοβουλο τουλαχιστον !
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης