![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
γιατί άραγε ο Γερμαναράς δεν φόρεσε στη μοτό τον τελευταίο boxer παραγωγής 2010+
![]() ![]() ![]() δεν είναι άσχημο, από τη μέση και πίσω μου αρέσει πάρα πολύ αλλά όπως ανέφερε έταιρος συνφορουμίτης δεν μπορείς να το ονομάσεις ξεκάθαρα ως café racer |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για τον απλουστατο λογο να φυγει το στοκ ! βαλανε κε μια ταπελιτσα ΕΠΕΤΙΚΟ κε καθαρησαν οπως τα κολπα τον Ιταλον με τα ducadi ! |
|
|
|||
|
|||
|
μωρέ και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά ακόμη δεν έχω χωνέψει το ότι ο γερμαναράς κάνει ότι και οι υπόλοιποι....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην φωτο πιο πανω φαινεται ο παλιος κινητηρας με τους 105 ιππους,ο ο ποιος ομως εχω την εντυπωση οτι δεν βγηκε ποτε μαυρος,σε αντιθεση με τον 2010+ που βγηκε και στο triple black αλλα και και στο adv.... H παρακατω φωτο απο το net ομως δειχνει το νεοτερο [οχι υδροψυκτο] μοτερ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο κινητήρας είχε βγει σε μαύρο (πχ στο ST). H φωτό εμφανίζει το … Lo Rider ένα concept που παρουσιάστηκε το 2008 στην EICMA !!! Εξού και ο <<παλιός>> κινητήρας.
![]() BMW Lo Rider - webBikeWorld |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
EICMA 2012: New “Air-Cooled” 90th Anniversary BMW Motorcycle | BMW Motorcycle Magazine |
![]() |
|
|