![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο....................
Εσας χρειαζεται η ελλαδα και εμεις ολοι χρειαζομαστε ανθρωπους σαν εσας.............. τιποτε δεν πεθαινει αν δεν πεθανουμε εμεις πρωτοι, εσεις εισαστε ζωντανο παραδειγμα αυτου και κοντρα σε αυτα τα μακαβρια για τα οποια προσπαθουν να μας πεισουν. Εισαστε επισης παραδειγμα θελησης, ιδεων, τολμης και εργατικοτητας.....παραδειγμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....αισιοδοξους κι απαισιοδοξους κυριως!!! Μεχρι τωρα επαιρνα το μελι μου, 8-10 κιλα τον χρονο, απο την Κρητη τα πρωτοξαδερφα μου........εχω τωρα αρκετο αλλα, η επομενη παραγγελια θα ειναι απο εσενα, το τι ειδος θα ειναι θα το αφησω στην κριση σου. Και παλι πολλα συγχαρητηρια.........ελπιζω να ακολουθησουν κι αλλοι ελληνες το παραδειγμα σας..... Last edited by GeorgeP; 21-05-2013 at 11:14. |
|
|||
|
|||
![]() Italiano, sei grande...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα καλημέρα και από μένα. Τις καλύτερες ευχές μου για την προσπάθειά σας
![]() Επί του πρακτέου τώρα, ένα ήθελα ένα κιλό από άνθη πορτοκαλιάς. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω εργασίας δεν μπορώ να κατεβαίνω στα καφέ της Τετάρτης. Οπότε αν γίνεται μου λές με ένα πμ από που μπορώ να περάσω να το πάρω εγώ και ποιές ημέρες και ώρες σε βολεύει! Thanks ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά!
Το μελάκι σας είναι σούπερ. Το μεράκι σας επίσης! |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Δημήτρη μου προς το παρόν μέλι ανθέων πορτοκαλίας.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπολόγισέ με φίλε για δύο, για δοκιμή !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου για τα καλά σου λόγια....όσοι ξέρουν το συγκεκριμένο είδος μελιού καταλαβαίνουν και την ποιότητα του!!!! ΑΡΩΜΑ το χαρακτηρίσανε και κάποιοι παλαίοι μελλισοκόμοι της περιοχής στον τρύγο που είχαν έρθει!!! Και πάλι ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αστα αυτά που ξέρεις !
Παρ´ την κυρά την Τετάρτη κι ελάτε στον καφέ, να σας δούμε, να πάρεις και το μελάκι σου ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
![]() |
|
|