![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εισαι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ![]() Αποκρουστικα τα οσα γραφεις και μου δημιουργουν αηδια και θυμο. Σε χαρακτηριζω ετσι ,απο ολα αυτα εχεις γραψει και διαβαζω τον τελευταιο καιρο. Τα περισπουδαστα και τα βασιζομενα σε μελετες και αναλυσεις σε συνδυασμο με τον κυνισμο που εισαι ποτισμενος. Αμφιβαλλω αν θα ηθελα να σε γνωρισω ποτε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν χαιρομαι που δεν μπορεις να διακρινεις την πραγματικη ζωη απο την ζωη στα συννεφα....... Αν σκεπτεσαι με την καρδια......να ευχεσαι να μην σου τυχει τιποτα στον δρομο της ζωης σου διοτι σαν κι εσενα το 1/10 του παγκοσμιου πλυθυσμου. Οι υπολοιποι...ο θανατος σου η ζωη μου, ετσι μεγαλωσα εγω. Το οτι δεν θελεις να με γνωρισεις επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις, με τις δικες μου ακραιες για σενα, σημαινει ανωριμοτητα......... Εγω ομως θελω να σε γνωρισω διοτι ισως μπορεσεις να μου δειξεις που εχω λαθος στην προσωπο με προσωπο συζητηση......αλλα μαλλον σου ειναι δυσκολο και το ενα και το αλλο. Last edited by GeorgeP; 26-05-2013 at 20:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τραγικό.....Στο τέλος της ζωής μου φίλε προτιμώ να μην έχει λεφτά η οικογένειά μου να με θάψει, παρά να φτύνουν όλοι στον τάφο μου. Δε θα κάνω άλλο σχόλιο.....μερικές φορές η πτώση είναι ασταμάτητη..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πιστευω οτι ειδες τον ισκιο σου το απογευμα και τον περασες για το μποι σου. Εισαι ο τελευταιος που θα μπορει να με χαρακτηρισει ανωριμο ,επειδη δεν ξερεις τιποτε προσωπικο για μενα,σε αντιθεση με σενα που τον τελευταιο καιρο μας εχεις πρηξει με τις επαγγελματικες σου περιπετειες. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δλδ, εγω ειμαι ο τελευταιος που θα σε χαρακτηρισει ''ανωριμο'' ενω εσυ εισαι ο πρωτος που με χαρακτηρισε: Απόσπασμα:
Οταν ξεφυγεις απο την ομορφη Καρδιτσα και κατεβεις να ζησεις στην αθηνα θα δεις οτι αυτα που γραφω μονον μονολιθικα δεν ειναι. Η φραση ''ο θανατος σου η ζωη μου'' ειναι πραγματικοτητα και κυριαρχει σε καθε σου βημα. Αν δεν προσεξεις εισαι νεκρος........ Οσο για το υψος μου ειναι 1,94μ......ο ισκιος συμφωνει και με αυτην την πραγματικοτητα. Last edited by GeorgeP; 27-05-2013 at 08:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι αδύναμοι στον καιάδα
Αυτοί που στάθηκαν άτυχοι σε αφήνουν αδιάφορο Ο θάνατος σου η ζωή μου Ο νόμος της ζούγκλας είναι η μόνη πραγματικότητα απλά πράγματα κατάλαβα Υ.Γ. αλήθεια μόνο στο Άθενς ζούν τα παλληκάρια ; Εδώ στο επαρχία περνάμε παραμυθένια ; salut mua de la platan.... Last edited by dan; 27-05-2013 at 09:34. |
![]() |
|
|