26-05-2013, 22:27
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3
|
|
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Μετά λύπης διαβάζω όλα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το γιατί!!!
Διαμάχες για προσφορές γίνονται μέχρι και στην καθημερινότητά μας για πολλά θέματα και διαφορές τιμών αλλά δεν φτάνουμε σε δικαστικές διαμάχες, αλλά προσπαθούμε να το λύσουμε όμορφα και με τα λόγια!!!
Θέμα διάθεσης τον στοιχείων μας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται, καλύτερα να αναλογιστούμε ότι μόνοι μας τα δίνουμε!!!
Το θέμα ότι δεν έχει κάποιο μέλος BMW και είναι μέλος μου δείχνει ότι για κάποιο λόγο κάτι το κρατάει εδώ μέσα!!!
Εδώ και καιρό πλέον μέλος, όταν ήρθα σε αντιπαραθέσεις με το Νίκο και το Δημήτρη πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο ήρεμοι είναι, πόσο σφαιρικά βλέπουν τα πράγματα και καμιά φορά βάζουν και νερό στο κρασί τους για να μην δημιουργήσουν εικόνα ότι παίρνουν το μέρος μιας πλευράς!!!
κ.Ναπολέων θεωρώ ότι η στάση απέναντι σε μια μεγάλη παρέα που έχει δώσει κάτι παραπάνω απ την καρδιά της και την ψυχή της είναι λάθος!!Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά η γνώμη μου είναι πως θα είναι καλύτερο και για τις 2 πλευρές να λήξη!!!
Πάντα φιλικά Στέφανος!!!!
|