![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδία εμένα πριν από 2 εβδομάδες μου έσκασε η πίσω!!! είχα 31000 χλμ!!! Την είχα πάει έδω στην Ρόδο (εξουσιοδοτημένο) και μου είπαν ότι είναι έπειδη δεν κινώ πολύ την μηχανή!!!!!!!!
![]() Μέτα από ώριμη σκέψη την πήγα στην Πάτρα στο εξουσιοδοτημενό ανδριοπουλος! και μου έιπε στην αρχή οτι θα μου την κάνει μονο με την έργασια!! Για να μην τα πολυλογώ κλείσαμε να μου βάλει wp και να μου την προγραμματίσει με το 80% του κοστους! Οπότε και αναμένω να την φτίαξει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Εντομεταξύ πήρα απο ΕΒΑΥ φίλτρο Κ&Ν από Welldone lights xenon (τα οποία μου ήρθαν) και απο stock bazaar akrapovic slip on τελικό!!!! αντε να δούμε γιατί δεν αντέχω άλλο χώρια της!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Όταν την πάρω και την τελειώσω θα σας στείλω φωτο να μου πείτε την γνώμη σας!!! |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 09:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 14:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 11:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 22:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 21:52 |