GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > GS Forum - Road & Enduro Training

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 02-06-2013, 19:35
NIKOS PAPADOPOULOS Ο/Η NIKOS PAPADOPOULOS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: athens
Μoto: GS 1200 ADV
Προεπιλογή Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!

Καλησπέρα και από εμένα
Στην βάση μου ασφαλείς .
Είναι μεγάλη η χαρά που έχω αφ ενός , γιατί πέρασα καταπληκτικά, έμαθα πραγματικά χρήσιμα πράγματα ,και τα εφάρμοσα με επιτυχία και ασφάλεια έχοντας πολυ καλους εκπαιδευτές .
Και αφετέρου γιατί είμαι αυτός που άναψε την φλόγα για αυτό το καταληκτικό μάθημα.

Ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη (αρκα) και το Νικό (λεοντόκαρδο) που το έτρεξαν και το έκαναν ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ , παρόλο την δυσκολίες και την πίεση που αντιμετώπισαν .

Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που λέγετε GS FORUM
με καταπληκτικούς ανθρώπους και πολλά πολλά φιλαράκια .

Επίσης ένα ευχαριστώ στο Γιώργο georgev που παραχώρησε το δώρο που κέρδισε από την ΕΛΠΑ
Α και μην ξεχνιόμαστε ετοιμαστείτε μετά το καλοκαίρι και το level 2
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης