![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω φιλε μου καλε με σταθερη στον ΟΤΕ με ιντερνετ κ.λ.π, κινητη (καρτοκινητη) στην Κοσμοτε πληρωνω τον μηνα 50ε..........και νερο το 4μηνο 32ε.....δηλαδη 8 τον μηνα.............. Σουπερ Μαρκετ και Λαικη τον μηνα θελω 400ε...δεν τρωω κρεας καθε μερα..... Στην ΔΕΗ πληρωνω 250 το 4μηνο ητοι 60ε τον μηνα και μαζι με το χαρατσι των 50 τον μηνα 110. Η κορη μου κανει τενις με 50ε τον χρονο στον δημο Ν.Σμυρνης Η Κορη μου κανει Αγγλικα με 8ε την ωρα Χ2 ωρες την εβδομαδα=16Χ4εβδομαδες=64ε Ολα αυτα συνολο εχουμε 682ε.............ειναι τα βασικα. Περισσευουν αλλα 220ε......θα τα βαλω στην ακρη και ΟΤΑΝ χρειαστω θα ντυθω, θα παω εκδρομη και φυσικα θα πληρωσω την ασφαλεια και τα καυσιμα του αυτοκινητου το οποιο θα χρησιμοποιω ελαχιστα........ Αν εχω νοικι θα κοψω το τενις απο την κορη μου και θα καταθεσω τις πινακιδες απο το αυτοκινητο μου...........ειπαμε δυσκολες ημερες=δυσκολες αποφασεις για να επιβιωσουμε αξιοπρεπως. Τωρα που ειδες ΠΩΣ μπορει να ζησει καποιος σαν κι εμενα με ενα παιδι σκεψου αν μπορεις να κανεις το ιδιο κι εσυ.........δεν χρειαζεται να ζητας απο το κρατος για να ζησεις, προσαρμοσου μονος σου. Αν υπαρχει θεληση υπαρχει και ο τροπος αγαπητε μου..........θα στερηθεις ΝΑΙ......αλλα θα ζησεις αξιοπρεπως χωρις να σου λειεπι τιποτε απο τα βασικα. |
|
|