![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ΜΟΝΟΜΟΤΟ που μιλησαμε εχτες δεν μου φανηκε και πολυ επαγγελματιας για να ειμαι ειλικρινης.
Απλα μου ειπε οτι δεν μπορει να αναλαβει μια ζαντα απο την στιγμη που τα λαστιχα τα εβαλα αλλου!!! Εκει που το πηγες εκει να στο φτιαξουν. Αυτο δεν ειναι επαγγελματισμος, επαγγελματισμος απο μερους του θα ηταν να μου πει να παω απο εκει να το συζητησουμε και να με κερδισει σαν πελατη. Βεβαια εχει ενα δικιο, μην ξανακουσω ομως για κριση και δυσκολες εποχες, δεν θα το εκανε αφιλοκερδως οπως και του ειπα.... Η κανεις μια δουλεια η δεν κανεις! Τωρα τι τους ενδιαφερει που κανουμε τι κτλ? Ζητησα συγκεκριμενο πραγμα και οχι αοριστα μια δυο ερωτησεις |
|
|||
|
|||
![]()
Τι σχεση εχουν τα λαστιχα με την ακτινολογηση???
Χωρις να γνωριζω τον εμπορο κλασσικος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ....η Αθηνα ειναι μεγαλη ευτυχως ή δυστυχως και εχει ψωμι για ολους! |
|
|||
|
|||
![]()
Και τι παει να πει οτι δεν εβαλες λαστιχα εκει? Γιατι εαν ειχες βαλει θα στην εκανε τζαμπα? Δεν παμε καλα μου φαινεται. Μετα υπαρχει γκρινια οτι εχει πεσει η δουλεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω σχέση με το μαγαζί. Απλώς ενημερώθηκα ότι ειναι εξειδικευμένο για GS.
Αν σου συμπεριφέρθηκε ετσι, τότε έκανε φάουλ... Οπως και να χει όμως, η ουσία ειναι ότι οι ζάντες σου χρειάζονται ακτινολογηση. Ο Περιστεράς δεν κανει; Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Περιστερας κανει αλλα ηθελα μια δευτερη γνωμη στα πλαισια ερευνας αγορας. |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ όταν εψαχνα για βαφή σε ζάντες αλουμινίου είχα πάρει μια τιμή 2μιση φορές πάνω απο οσο μου κόστισε τελικά...
Νομίζω πολλοί θεωρούν οτι επειδή έχουμε BMW ειμαστε πλούσια θύματα, δεν μιλάμε μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί ![]() Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|