![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
χμ...δεν ξέρω, φαντάζομαι δεν γίνεται σφυρήλατα η επιδιόρθωση, οπότε μήπως δεν χαλάνε την βαφή? τωρα πάντως σίγουρα για την ώρα είναι ανέπαφη η βαφή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο μοναδικός καλυμπρας που έχω συναντήσει εώς τώρα κ ΔΕΝ κάνει ζημιά σε χρώμα, ΔΕΝ κάνει ζημια με ζέσταμα κ η δουλειά του ειναι "εγγύηση" ειναι μόνο ο Πα######ς στην Κυψέλη.
Ο τύπος ειναι μια κατηγορία πάνω σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. |
|
|
|||
|
|||
|
Μίλησα μαζί του στο τηλ το πρωί, τώρα που έγραψες κ αυτό θα περάσω όπως είπαμε να το δει τη Δευτέρα το πρωί.Και τα παιδιά από το GS εκεί μου ανέφεραν ότι τα πηγαίνουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εκεί πάνε όλοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρες καλή καλύμπρα (τα παιδιά παραπάνω σου είπαν) και μη φοβάσαι. Δεν έρχεται με σφυριές αλλά με έλαση ή πίεση με αντιστήριξη και πρέσα. Αν ο μάστορας είναι προσεκτικός και η ζημιά (παραμόρφωση) δεν είναι σε πολύ μικρό κομμάτι αλλά έχει έκταση που σημαίνει ότι θα πεσαριστεί τμηματικά, τότε ούτε καν βάψιμο δεν θέλει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Είχες βάσεις πλαινών βαλιτσών στο μηχανάκι;
Τσέκαρες μήπως έχει απλώς απλώς μετατοπίστηκε το ντεπόζιτο πάνω στο υποπλαίσιο από την γδούπα; Γιατί υπάρχουν μάστοιροι και μάστοροι και είναι πολλά τα λεφτα. Για πιάσε τσέκαρε μόνος σου τα σημεία που δένει το ντεπόζιτο και όπου δένει το υποπλαίσιο μήπως θέλει "λύσε -κούνα δέσε". |
|
|
|||
|
|||
|
δε φοράω πλαϊνά, το τεπόζιτο αρχικά το χαλάρωσα μήπως κ έρχεται από απλή μετατόπιση...μπα!
μετά πήγα το είδαν κ έσκυψα κ εγώ μέσα από την εξάτμιση από πίσω κ φαίνεται η δοκός του υποπλαισίου που έχει μπει μέσα και έχει σπρώξει το τεπόζιτο. |
|
|
|||
|
|||
|
Επισκευασε το ειναι η αποψη μου οπως ανεφεραν παραπανω τα παιδια. Το μελος vasos ειχε αντιστοιχο θεμα με το μπροστινο υποπλαισιο, το επιδιορθωσε και καθαρισε με το λιγοτερο δυνατον κοστος...
![]() Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη περιεργο μού ακουγεται να "πηρε" τοσο ευκολα το υποπλαισιο....Πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ απιστευτα ατυχος ωστε να ακουμπησε κατω το 800 και να πηρε πλαισιο!!!!!
![]() Ψαξτο καλα μηπως και θελει απλα ξεκουμπωμα-επαναφορα...
Last edited by mAthosalas; 09-06-2013 at 22:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Την έχεις αγοράσει καινούρια ή μεταχειρισμένη;
Πάντως αν ήταν να παίρνει τόσο εύκολα με μία απλή πτώση τότε στη δικιά μου (και στου Marka ) η σέλα θα ήταν πλέον κάθετη στο μήκος της μηχανής...
|
![]() |
|
|