![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η δική μου εκτίμηση (και δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανείς μαζί μου) είναι οτι οι άχρηστοι που μας κυβερνάνε είναι ανίκανοι να έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Πως άλλωστε όταν οι ίδιοι (έστω με την ανοχή μας) είναι υπεύθυνοι για τα σημερινά μας χάλια. Τώρα βλέπουν οτι τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ανεργία καλπάζει, οι ξένοι δεν κάνουν ουρές για να πάρουν τα ασημικά της χώρας (ΔΕΣΦΑ κλπ) και τα 17 μύρια τουρίστες δεν λένε να κάνουν ακόμα κρατήσεις. Μόνο η πολυαναμενόμενη ανάπτυξη σταθερά κάνει πολύχρονες διακοπές στην Ελλάδα. Η παρούσα "κυβέρνηση" απλώς σύρεται σε αποκρουστικές αποφάσεις από τους δανειστές και ενδεχομένως εύχεται και μια ηρωική έξοδο για να δώσει το πικρό ποτήρι στην επόμενη κοκ Τώρα το γιατί εμείς (και δεν εννοώ εδώ στο φόρουμ!) χαιρόμαστε που βλέπουμε να καίγεται επιτέλους και το σπίτι του διπλανού, μια και αυτός χαιρόταν πέρισυ όταν καιγόταν το δικό μας, σημαίνει είτε οτι χρειαζόμαστε εθνικό ψυχίατρο είτε οτι έχουμε μεγαλύτερο έλλειμα αξιών και πολιτισμού σαν λαός από οτι μας αρέσει να πιστεύουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Απολύσεις κάνει και το ΚΚΕ στον ριζοσπαστη όλοι στον περισσό για την αλητεια των απλήτων της αριστεράς
![]() |
|
|||
|
|||
![]() H ΕΡΤ παρηγαγε πρωτα χρεη που τα πληρωνε ο λαος και μετα πολιτισμο...........να μας λειπει τετοιος απολιτιστος πολιτισμος. Απόσπασμα:
Καλα τα λες για τους ανεπροκοπους γιατρους (οσοι ειναι ανεπροκοποι) που δεν πανε να γιατροπορεψουν ανθρωπους στα χωρια!!! Διοτι πραγματικα δεν πανε αφου η μασα ειναι στην αθηνα και στα μεγαλα κεντρα. Και ως εκ τουτου ναι τα κεντρα υγειας ειναι κακα μαγαζακια. Αλλα μην φοβασαι αυτα δεν θα κλεισουν..... Απόσπασμα:
ναι, πλακα εχουμε οταν παμε στα ακρα........ ![]() Και μιας και το εθιξες γιατι δεν εχει παιδιατρο η Αλλονησος? ειχε ποτε? εχει παιδια και ποσα? Διοτι ας πουμε στην μανη υπαρχουν δημοτικα Σχολεια με καμια χιλιαδα μαθητες και βαλε και για παιδιατρο τρεχουν στην Σπαρτη και το Γυθειο. Απόσπασμα:
Κομματα? ποια κομματα? Τελειωσαν ποια τα κομματα, τωρα οποιος δεν κανει εθνικη πολιτικη τελειωνοντας με τους κομματικους μηχανισμους στο δημοσιο και διακοπτωντας καθε επαφη με το παρελθον δεν εχει καμια τυχη.......ο πατος που λεγαμε και η αρχη που δεν θελει να δει κανεις..... Κοιτα απο τους μεν δε εχουν μεινει και πολλες......τωρα ηρθε η σειρα των δε.........οταν ερθουν στα ισα τους σε αριθμους και προνομια τα ξαναλεμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Άκρα να πάς να κάνεις το παιδί σου εμβόλιο ε;
Δεν μου απαντάς όμως. Και για να σε διευκολύνω σε προσκαλώ να έρθεις με την μοτό σου όπως θα πήγαινες στη Μάνη και στο Γύθειο τον Δεκέμβριο… και βάζω εγώ τα τσίπουρα! ![]() Ζητώ συγνώμη γιατι το θέμα μας είναι η ΕΡΤ… |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οταν δεν εχεις λεφτα εισαι ανικανος για να βγεις απο την οποιαδηποτε κριση. Οταν τα λεφτα που χρειαζεσαι στα δινουν οι αλλοι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις ''πιο σιγα ποναω....'' και στα διαλλειματα του ξυλου να κανεις κινησεις ωστε να σου δινουν ολο και λιγοτερα......... Απόσπασμα:
Οτι παει να γινει για τις μαρινες κι απετυχε εγινε κι απετυχε κι εκει σε πρωτη φαση και για την ΔΕΣΦΑ. Στις μαρινες το κρατος ζητουσε ενα εφτελες ποσο σαν παραχωρηση δικαιωματων εκμεταλευσης και μετα ηθελε το 92% του τζιρου αφαιρουμενων εξοδων. Εψαχνε για βλακες.......τωρα αναθεωρει επι το πρακτικοτερον. Ο Ρωσος αποσυρθηκε σε οφελος αλλου...........δικου του και παλι κι οχι τοσο Russian exposed to the west!! Οσο για τους τουριστες σε διορθωνω, Ο ελληνικός τουρισμός κερδίζει το στοίχημα για το 2013 | επιχειρησεις , τουρισμος | Ημερησία Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ψυχιατρο χρειαζονται αυτοι που ειναι σιγουροι οτι υπαρχει γυρισμος στην ευημερια του παρελθοντος με λεφτα ξενα........ Οσο για το ελλειμα αξιων αστο καλλυτερα, συντελειται συστηματικα σε ολη την φαση της διαπαιδαγωγησης των νεων απο το 1981 και μετα....... Αστα σου λεω και ειμαστε ολοι συνεννοχοι, ειδικα οσοι απο εμας υπηρετησαμε το ΠΑΣΟΚ, αλλα περισσοτεροι οι αμετανοητοι που το αφησαν για ιδιον οφελος και μονον και πηγαν στους ροζ............... Υ.Γ χαιρομαι που ξαναγυρισες............. ![]() Last edited by GeorgeP; 12-06-2013 at 17:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φανταζομαι οτι για εμβολιο δεν εχεις απαιτηση να χρησιμοποιεις C130 ουτε super puma........ Ξερω πολυ καλα τι σημαινει νησι μηνα Δεκεμβριο, απο νησι ειμαι που δεν ηταν παντα ετσι οπως ειναι σημερα..... την Κρητη. Τελος το θεμα αυτο ομως, εδω μιλαμε για ερτ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by Fuji; 12-06-2013 at 17:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by AKIS_21; 12-06-2013 at 18:03. |
|
|||
|
|||
![]()
και αφου παντογνωστες μου ολα αυτα τα γνωστα κακα τα γνωριζατε, τι κανατε?? η μαλλον τι λεγατε γιατι αν κανατε ,κατι θα ειχε αλλαξει. το 85% του ελληνικου λαου εδω και χρονια ψηφιζε τα δυο κομματα που για εσας φεραν την καταστροφη αλλα δεν βαριεσαι δεν μας πολυπηραζε. και μη μου πειτε οτι αυτο το ποσοστο ηταν μονο απο δημοσιους υπαλληλους γιατι θα πηδηχθω απ το παραθυρο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|