![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οποιος ΔΕΝ θελει σχολια στην αγγελια του ΑΠΛΑ την βαζει σε απροσωπα σαιτ αγγελιων... Και εμεις θελουμε να σχολιασουμε μιας και γραφουμε σε φορουμ...ΑΜΑ δεν ηθελε σχολεια τοτε καλα ητανε η αγγελια στο car ΧΩΡΙΣ σχολιασμους ![]() Επειτα ειπαμε ο καθενας ζηταει ΟΤΙ θελει... Last edited by jtnakos; 08-06-2013 at 21:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά δεν υπαρχη λόγος για αντιπαράθεσεις όπως είπα πρέπει η μηχανή να μας ικανοποιεί στης ανάγκες μας αν νιωθη κάποιος ότι θα αδικιθη δεν μπενη στη διαδηκασια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Μια χαρα καταλαβα απο την αρχη το ΣΩΣΤΟ και την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΕΝ προσπαθησα σε καμια περιπτωση να αποδειξω οτι εχω δικιο, απαντησα ευπρεπώς στον φιλο gkara ..Το υφος μου αλλαξε σε εσας μετα που μπηκατε να ασκησετε δικηγορία μην μπορώντας εμεις να πουμε ελευθερα την γνωμη μας....... Φιλε gkara ΔΕΝ ειχα καμια προθεση να σου μαμησω την αγγελια ΑΠΛΑ μια επισημανση μπηκα να κανω...ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ..Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να πραγματοποιήσεις την ανταλαγη που επιθυμεις.... ![]() ![]() Τελικα καλυτερα μα μασας ΠΑΡΑ να μιλας.ΙΣΩΣ στο τελος καταφερουμε να μπαινουμε σε ενα forum οπου ΔΕΝ θα γραφει ΚΑΝΕΝΑΣ.. ![]() απλα θα μασαμε ![]()
Last edited by jtnakos; 09-06-2013 at 02:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε jtnakos τη μηχανη τη πήρα με σκοπο ότι θα επεστρεφα στο χωριο παρεπιπτόντως ήμαστε και κοντοχωριανη και οπως ΞΕΡΕΙΣ έχου με αρκετα βουνα τελικά δεν γύρισα κοζανη
Παρεμηνα αθηνα και αλλαξε ο σκοπός που την ηθελα όσο για τις τιμεσ στην αγωρα ειναι πολα 1200 του 07' για παρά δειγμα που τα δίνουν 7500 χωρίς ουτε ένα εξτρα και είναι και πολλά 800 που τα δινου 7000 με 8000 και δεν εχουν πανω κάτι το αξιολογω όσο για τι χασουρα που λες αυτό που θα ιό πάρει πηστεψε με αν το εχει σαν πρώτη μηηχανη πολύ σιντομα θα κανει απόσβεσω και ευχαριστώ αν πας μέχρι τσοτυλι ποιές ένα καφεδάκι απο με
Last edited by gkaras; 09-06-2013 at 03:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε εχουν μαμησει την αγορα δυστυχως γιαυτο βλεπουμε τετοια φαινομενα λες εμενα να μ'αρεσει αυτο? Οπως μπορει ο καθενας ας γραφει χιλιομετρα γιατι αυτη ειναι η ψυχοθεραπεια μας πια! brothers!
|
|
|
|||
|
|||
|
Jtnakos εγώ προσωπικά μιλάω χωρίς ειρωνία την άποψη μου διατυπώσω απλα αν διαβάσεις την αγγελία του φίλου μας ξεκίνησε να θέλει να πουλήσει την μηχανη του και έφτασε να απολογηθεί γιατί ζητάει όσα ζητάει ,πιστεύω οτι κανένας απο εμάς που γράψαμε εδω δε ενδιαφέρεται να αγοράσει την συγκεκριμένη μοτο άρα δε έχουμε δικαίωμα να του χάλασε την πώληση ας του έκαναν παζάρι οι ενδιαφερόμενοι και αυτο μέσω πμ πιστεύω όλα τα αλλα ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|