![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα, μετα απο ολα αυτα εβγαλα μια καλη βολτα τη μηχανη και ενοιωσα μια τεραστια χαρα που δεν περιγραφεται.
Η μηχανη ηρθε στα χερια μου σε μια κατασταση αποσυνθεσης, χωρις να μπορει να δουλεψει ουτε για 5 μετρα. Και τωρα, 5 μηνες μετα λειτουργουσε υποδειγματικα, λες και ειχε μολις βγει απο το εργοστασιο. Εκατσα και κοιτουσα το τελικο αποτελεσμα με ενα μεγαλο χαμογελο ικανοποιησης... Δεν ξερω αν ειχα κανει καλη δουλεια η οχι απο τεχνικη αποψη, αλλα ηταν δουλεια που ειχε γινει με φροντιδα, μερακι και αγαπη. Πραγματα που αυτη η καημενη μηχανουλα δεν ειχε ποτε της και που αναζητουσε αδικα τοσα χρονια... Και τωρα εστεκε εδω μπροστα μου αγερωχη, να λαμποκοπαει και ηταν σαν να με ευχαριστουσε που μετα απο τοσα χρονια, τοσες κακουγχιες, τοσους αδιαφορους ιδιοκτητες και αλλους τοσους τεχνικους που εκαναν καθε ειδους πατεντα και κακοτεχνια επανω της, τωρα ειχε βρεθει εδω καλυτερη απο ποτε, ετοιμη για τις νεες περιπετειες της ζωης της. Και το ονομα αυτης; Gwynevere, η πριγκιπισσα του φωτος, το ομορφο Πνευμα του καταλευκου χιονιου. Καλωσηρθες! . . . . . . . . . . . . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να τη χαρείς και να σου ανταποδίδει την αγάπη και τη ζωή που της έδωσες. Ο ιππότης και η Gwynevere ![]() ΥΓ: Η πατεντούλα με τον ιμάντα στη βαλίτσα, έγινε λόγο απουσίας της βάσης, ή για περισσότερη αντοχή στο βάρος και τους κραδασμούς; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωρια που της εχω υποσχεθει νεο ταξιδακι στα περιξ οποτε με αυτο θα μου συγχωρουσε τα παντα! ![]() Αν και νομιζω οτι στο κατω κατω χαιρεται που πλεον εχει παρεουλα την Gwyn στο γκαραζ. ![]() ΥΓ. Η πατεντουλα εγινε για 2 λογους: η βαλιτσα ειναι TsinTson (ακριβης αντιγραφη της V46 της Givi οι ατιμοι!) αλλα επειδη δεν εχω διαθεση να εμπιστευτω τις βασεις που φτιαχνουν οι σχιστοματηδες φιλοι μας, ο ιμαντας αυτος ειναι απλα μια φτηνη ασφαλεια που εγγυαται οτι η βαλιτσα δεν θα σηκωθει να φυγει σε κανενα γκρεμι με ολο μου το βιος μεσα. ![]() Μια ευχαριστη "παρενεργεια" της πατεντας αυτης ειναι οτι βαζοντας αλλες δυο μεταλλικες λουπες στο πλαι θα εχω μια ωραιοτατη δεστρα για οτιδηποτε αντικειμενο κυλινδρικου σχηματος (sleeping bag, σκηνη, μπουκαλι νερου, θηκη εργαλειων κλπ) |
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε φιλε !! Η αγαπη που της εδειξες πραγματικα φαινετε!!
Πολυ καλο ποστ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απιθανος!!!! ποσο ζηλευω αυτο το μερακι!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα βράδυ πριν κάνα δυο μήνες ήρθε ο Νίκος στην εβδομαδιαία συνάντηση του VFRH στο ΣΥΜΟΦΕ και έφερε το συγκεκριμένο μηχανάκι άρτι ανακατασκευασμένο.
Το συγκεκριμένο μοντέλο το χαλβάδιαζα από το 03 αλλά προτίμησα να πάρω μια Africa. Μόλις είδα τι έφτιαξε ο Νίκος το ζήλεψα πραγματικά. Είναι τόσο όμορφο που που σε κάνει να το επιθυμήσεις αμέσως. Και δεν είναι μόνο η τέλεια κατάσταση στην οποία το έχει φέρει. Είναι οι πινελιές που του έχει βάλει, είναι το εικαστικό του πράγματος. Πιθανά και η αγάπη που έβαλε πάνω του. Πρόκειται για τη διαδικασία που κάποιος καταπιάνεται με κάτι πεθαμένο και το ξαναζωντανεύει. Πρόκειται για τη δημιουργία. Μόνο που θέλει τελικά προσοχή. Φιλοσοφικά μιλώντας, δεν πρέπει να θαυμάζει κανείς το δημιούργημα αλλά τον δημιουργό. Όποιο μηχανάκι και αν κυκλοφόρησε ο Νίκος τα χρόνια που γνωριζόμαστε πάντα έβλεπες πως είχε δημιουργησει πάνω του. Νίκο ένα πράγμα θέλω να σου ευχηθώ με αυτό. Να κάνεις ένα ταξίδι αντάξιο της εικόνας που δημιούργησες. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σου πω πως αν σε φέρει ο δρόμος με το μωρό σου από Τρίκαλα μεριά, θα ήθελα να μου τηλεφωνήσεις για να πάμε σε ένα υπέροχο μέρος για καφέ όπου θα σου κάνω δώρο μια φωτογράφηση.
Έχω μείνει άφωνος με το αποτέλεσμα (ειδικά το άσπρο χρώμα είναι ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ). Μπράβο, Μπράβο και πάλι Μπράβο !!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και το ρωτας φιλε Βαγγελη; Εννοειται πως θα ερθω να τα πουμε! Δεν ειναι η φωτογραφηση το θεμα αλλα τα τοσο υπεροχα σχολια και η τοσο ομορφη προσκληση απο συναδελφους μηχανοβιους που ξερω οτι ενοιωσαν διαβαζοντας αυτη την ιστορια οσα και εγω οταν τα ζουσα. ![]() Καλη ανταμωση λοιπον! ![]() YΓ. Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια για τα εξαιρετικα σχολια! ![]() Last edited by Ταξιδευτης; 16-06-2013 at 09:47. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Αψογος λέμε !!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |