Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AlexCorfu
Καλησπέρα , αν διάβασα σωστά η μηχανή πήγε σε εξειδικευμένο συνεργείο δηλαδή όχι σε εξουσιοδοτημένο η επίσημης αντιπροσωπείας ; Λυπάμαι φίλε μου αλλά αυτά συμβαίνουν όταν ψάχνουμε δεξιά και αριστερά για επιμέρους λύσεις γιατί αν ήταν επίσημο συνεργείο νομίζω τα πράγματα θα ήταν πολύ ποιο απλά για σένα χωρίς επιπλέον κόστος στεναχώρια τρεξίματα μπλεξίματα και ποιος ξέρει και πόσο καιρό χωρίς μηχανή . Αν κάνω κάποιο λάθος συγγνώμη και διόρθωσε με .
|
Φιλε μου στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει εξουσιοδοτημενο περαν της επισημης αντιπροσωπειας. Οποτε το εξειδικευμενο ειναι μονοδρομος μιας και οι τιμες εργασιων της αντιπροσωπειας εχουν ξεφυγει περα απο καθε οριο.
Αντιλαμβανεσαι οτι το "ρισκο" ειναι κατι που το παιρνουμε προκειμενου να εχουμε μια αξιοπρεπη αναλογια εργασιας και κοστους.
Στην παρουσα φαση ο φιλος μας εκανε οτι θα εκανε ο καθενας μας. Απλα σταθηκε ατυχος. Και δυστυχως εμπλεξε. Προφανως το κοστος επιδιορθωσης ειναι αλμυρο οποτε ο μεν προσπαθει να το αποφυγει ο δε ψαχνει το δικιο του......
Θεωρω οτι οταν ηρεμησουν τα πραματα θα βρεθει μια συμβιβαστικη λυση. Συνηθως ετσι γινεται.