|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min 

Φίλε Τροχήλατε σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Όλα τα είχαμε (ακόμη και κούτσουρο  ) αλλά μας έσπασε ο δίσκος όταν αρχίσαμε να κόβουμε το καρυδάκι  και ο ξάδερφός μου δεν είχε άλλο. Αφού ψάξαμε τους φίλους που ήταν ολοι στη θάλασσα λόγω Κυριακής, βρήκαμε τροχό σε ένα βουλκανιζατέρ δίπλα στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ο μάστορας μας το έφτιαξε και δεν πήρε ούτε ευρώ για ένα καφέ. Τον ευχαριστώ και ας μην ξέρω ούτε το όνομά του. Η δουλειά μαζί με το χαβαλέ είναι καμιά ωρίτσα. Γράσο βάλαμε ένα πράσινο από προπέλα σκάφους. Πιστεύω να αντέξει αφού αντέχει στο νερό. Και πάλι ευχαριστώ για τις φωτογραφίες σου. υγ.ευχαριστώ και τον Ευτύχη για την φούσκα.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min 

Παρελαβα και εγω λαστιχακι απο τον Ευτυχιο και με τις οδηγιες του τροχηλατου θα προχωρησω προς αντικατασταση....Αντε και ο θεος βοηθος     | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 21:43 | 
| Αλλαγή πίσω λάστιχου σε GS | LakisGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 21-01-2011 12:25 | 
| επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 | 
| Αλλαγή ελαστικών σε gs 1150.. | kotskofi | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-04-2010 08:33 |